avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Tevile proprietate comuna prin care circula agentul ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Tevile proprietate comuna prin care circula agentul termic sunt infundate

Buna seara,
care este solutia legala pentru a rezolva urmatoarea problema
-in 2 din camerele apartamentului nu am beneficiat de caldura pentru ca tevile prin -care circula agentul termic sunt indundate, acelasi lucru se intampla si la apartamentul situat la deasupra
-regia de termoficare nu-mi accepta debransarea pt. ca exista o hotarare a Consilului Local care a stabilit ca in blocurile unde rata debransarilor este mai mica de 25% nu se mai accepta debransari-cred aceasta HCL incalca prevederile Ordinului 91/2007 al ANRSPGC
-3 dintre vecinii de pe vericala ,pe aceeasi coloana, nu sunt de acord cu schimbarea tevilor pt.ca unul are caldura iar ceilaliti doi au centrale
-de la asociatia de proprietari am primit raspunsul ca pe ei nu-i intereseaza sa-mi rezolv problema, le-am solicitat chiar sa gaseasca o solutie ca eu sa platesc caldura pe spatiul unde functioneaza caloriferele iar pt.cele 2 camere sa-mi faca scadere, nu vor nici o varianta

care sunt insitutiile caroira trebuie sa ma adresez si care sunt temeiurile legale pt.a-mi putea rezolva problema cu incalizirea

multumesc
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 21:07, 3 August 2010
Pentru ca nu ati avut caldura asta iarna, ar fi fost normal sa participati la adunarea generala din primul trimestru al anului 2010 si-acolo sa discutati problema. Se putea lua hotararea cu votul a 50%+1 din participanti sa se constituie un fond de reparatii pentru inlocuirea acestor coloane.
Acum incercati sa discutati in comitetul executiv pentru a se efectua totusi lucrarea pentru ca numai in sezonul cald se poate lucra la instalatia de agent termic.
Dar e cam tarziu pentru, ca suntem in august si pana se ia decizia, se cauta o firma, se face devizul, contractul, se afiseaza pe lista urmatoare de plata si se incaseaza banii de la proprietari, pot trece cateva luni si vine iarna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema debransare - m-am trezit cu tevile taiate :) adinov adinov Am depus cererea pentru debransare la regia de termoficare. Am fost sunat pentru programarea debransarii. Totul a decurs bine. Intre timp am angajat un ... (vezi toată discuția)
Debransare caldura in timpul sezonului rece cavallis cavallis Sunt presedinte de asoc.prop si am o problema ridicata de un proprietar bransat. -el munceste in strainatate, la inceput de ianuarie2014 a revenit in tara-ap ... (vezi toată discuția)
Probleme debransare radet EUV EUV Buna seara, va rog sa ma ajutati cu un sfat. In luna Octombrie 2014 am demarat procedurile de debransare de sistemul centralizat de incalzire. Lucrarea a fost ... (vezi toată discuția)