avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... despre evacuare dupa divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

despre evacuare dupa divort

sunt divortat de aproape 4 ani.sotia mea a intentat divortul la insistentele parintilor ei cu care nu m-am inteles niciodata si asta dupa 17 ani de casatorie.in hotararea de divort era trecuta si sentinta de evacuare a locuintei-mentionez ca nu m-am prezentat la nici un termen al procesului.dar am continuat sa locuim impreuna inca 6 luni ca sot si sotie(dormeam in acelasi pat,foloseam banii in comun etc.)dupa aceste 6 luni fosta sotie dupa o cearta a mea cu parintii ei si in timpul cat ma aflam la parintii mei in vivita ,a schimbat yala si mi-a interzis sa mai intru in casa.eu nu am intentat actiune de partaj deoarece am sperat ca ne vom impaca.e corect modul cum s-a facut evacuarea?eu chiar nu am nici un drept sa intru in casa?

apartamentul este cumparat in timpul casatoriei.dar eu voiam sa stiu daca nu pot intra in apartament,nu sa locuiesc acolo,din moment ce atat in timpul divortului cat si dupa am locuit impreuna,deci daca era un motiv serios de evacuare,mai locuia cu mine ?


nu am hotaterea de divort,a ramas in casa la fosta sotie
Ultima modificare: Miercuri, 12 Septembrie 2007
dlp, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mihai , Avocat 12:02, 23 Septembrie 2007
Tocmai pentru asta, colega mea, v-a recomandat sa mergeti cu Politia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solicitare ajutor chris76 chris76 Buna ziua! Locuiesc in apartamentul proprietate al fostei sotii impreuna cu cei 2 copii rezultati din casatorie,care mi-au fost incredintati mie dupa divortul ... (vezi toată discuția)
Schimbare yala in timpul procesului de partaj bunuri comune mere mere Buna seara, Ce as putea sa fac in acest caz , cind fosta sotie in timpul procesului de partaj bunuri comune a schimbat yalele de la usa apartamentului(in ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate palmargit palmargit Am divorţat în urmă cu 15 ani,în timpul căsătoriei am cumpărat împreună cu fostul meu soţ un apartament ,dar în contractul de vânzare cumpărare ca ... (vezi toată discuția)