avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sunt unic intretiator de familie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sunt unic intretiator de familie

Sunt divortata si am un copil in intretinere, mic de 5 ani. As vrea sa stiu daca pot fi disponibilizata in aceasta situatie, la noi se fac restructurari, eu sunt bugetar si sunt angajata cu contract de munca individual. Va multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:41, 4 August 2010
se poate, din pacate.
Exista anumite criterii dupa care se vor face disponibilizarile in sectorul bugetar ... de exemplu, in Ordinul nr. 614 din 27 iulie 2010 este reglementata Procedura de restructurare si reorganizare la nivelul Ministerului Muncii, Familiei si Protectiei Sociale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restructurea legea 63/2010 - personal contractul in institutii radu_mc radu_mc Buna ziua. Daca pentru restructurea (OUG 63/2010) posturilor functionarilor publici institutiile / ordonatorii de credite s-au folosit de art 100 legea ... (vezi toată discuția)
Disponibilizari in institutiile aflate in subordinea ministerului muncii camelia iosif camelia iosif sunt functionar public de 20 de ani, studii superioare de lunga durata, master in politici publice si administratie publica, in functia de consilier superior ... (vezi toată discuția)
Interpretare MReugem1969yahoo.com MReugem1969yahoo.com STIMATI DOMNI/DOAMNE AM STUDIAT PREVEDERILE ORDINUL 614 DIN 27 IULIE 2010, PENTRU APROBAREA PROCEDURII DE RESTRUCTURARE SI REORGANIZARE LA NIVELUL ... (vezi toată discuția)