Locuiesc in titan, baraj bicaz , nu avem gaze din 15 iunie 2010,si nimeni nu ne spune exact ce se intimpla ,administratora si presedintele mint de la o zi la alta, mai nou s-a strins bani de la locatari pentru verificare instalatie si separare de scara vecina ,dar nu s-a facut nici acest lucru,administratora a inventat ca asa e normal trebuiesc facute revizii la interval de 5 ani .Avem chitanta cu suma ceruta unde este mentionat ca aceasta suma reprezinta verificare instalatie si separare.Am sugerat administratorului sa aducem televiziunea ,dar refuza cu disperare acest lucru.Va multumesc respectuos.
De ce spuneti ca administratora si presedintele mint? Ce va spun ei si stiti Dv. ca este neadevarat?
Verificarea instalatiei de gaze, intr-adevar, se face chiar mai des decat 5 ani, in apartamente si la intervale de 5-6 ani la nivel de instalatie generala. Aceasta verificare este ceruta de furnizorul de gaze si este efectuata de firma agreata de el. Costurile acestei operatiuni se evidentiaza pe factura de la furnizor.
Separare de scara vecina, in ce privinta?
Pentru ce sa chemati televiziunea (care?)? Ce sa va rezolve televiziunea?
Inainte de toate trebuie sa va lamuriti bine in cadrul asociatiei care este situatia si apoi sa chemati pe cine vreti Dv.
Totusi, cred ca va puteti lamuri, daca discutiile purtate cu administratora si presedintele se poarta in termeni civilizati, fara acuzatii de minciuna sau ascunderea "adevarului".
Nu aveti gaze de doua luni?!
Imobilul in care locuiesc nu mai are apa calda de doi ani!!:(...Si totul se trage de la proasta administrare si incapacitatea conducerii Asociatiei de a gestiona problemele blocului.
Invitarea televiziunii nu este o solutie!
Cred ca ar fi bine sa contactati si alti locatari/proprietari si sa solicitati intrunirea Adunarii Generale, cu ordinea de zi vizand problemele concrete si de maxima urgenta ale comunitatii in care va aflati.
Daca dv. si ceilalti, considerati ca prezenta conducere este incompetenta. cereti demiterea, alegeti o alta conducere si dati o mana de ajutor in clarificarea si solutionarea situatiei, implicandu- va direct!
Puteti sa dati un telefon la societatea de gaze (nr. de telefon trebuie sa fie afisat la avizierul blocului) si sa solicitati lamuriri despre revizie (mai ales ca lucrarea a fost achitata dupa cum rezulta din chitanta prezentata de administrator) si perioada respectiva. Era normal ca societatea respectiva sa afiseze spre cunostiinta tuturor locatarilor faptul ca efectueaza o revizie si perioada necesara pentru aceasta.
La mine in bloc revizia generala a vrut sa se faca, au stat gazele inchise 2 saptamani, dar tot nu s-a rezolvat. Motivul? Nu toata lumea a inteles sa-si inchida aragazurile timp de 24 de ore intr-o anumita zi, astfel incat sa se verifice la bransament daca sunt scapari de gaze pe coloane in acest rastimp.
Ei bine, in fiecare zi se programa si in fiecare zi erau "cascati" care dadeau drumul la aragaz, fie ca nu stiau, fie ca uitasera, fie ca nu le pasa..... In final s-a renuntat la aceasta verificare, ramanand sa sarim in aer daca asa ne place...... si am stat 2 saptamani cu gazele inchise, asa...de pomana!
Revizie gaze la 10 ani
adrius
Buna seara.Va rog sa-mi spuneti daca proprietarii apartamentelor debransati de la reteaua comuna de gaze, sunt obligati sa plateasca contravaloarea reviziei ... (vezi toată discuția)