avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vanzare cumparare apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vanzare cumparare apartament

ma intereseaza costurile notariale ptr cumpararea unui apartament cu 1 camera in Timisoara (aproximativ)
mentionez ca-l cumpar de la mama mea,deci toate taxele intra in sarcina mea
multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 14:08, 4 August 2010
Buna ziua !
Avand in vedere ca aceste acte se incheie in forma autentica si au o valoare relativa raportata la valoarea de achizitie a imobilului si onorariile aplicate de fiecare notar, va sfatuiesc sa va prezentati cu vanzatorul la un notariat.
Cu stima ![
Veti avea de achitat un onorariul notarial pentru autentificarea contractului de vanzare-cumpararea si veti plati o taxa de intabulare notarului care va intabula apartamentul in numele dvs. (taxa de intabulare e exprimata procentual din pret).
Va sugerez sa va consultati un notar public din Timisoara, inrucat numai acesta va poate prezenta o valoare cat decat corecta.
~ Conținut șters la cerere ~
taxa o puteti afla doar de la notar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalizare act vanzare cumparare gabi_br.ro gabi_br.ro cat costa si cum se calculeaza valoarea ce trebuie platita pt un act de vanzare cumparare a unui apartament cu valoare de 70000 ron?exista un procent fix ... (vezi toată discuția)
Taxe notariale elle-elle elle-elle vreau sa cumpar apartament prin programul prima casa. Cine suporta cheltuielile la notar pentru contractul final de vanzare-cumparare?Ce suma platesc eu ca si ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare-cumparare Roxanne30 Roxanne30 Buna seara, As dori sa va intreb cam cat ar ajunge un contract vanzare-cumparare facut intre mama-fiica si care ar fi valoarea minima a apartamentului la ... (vezi toată discuția)