avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CUM SE CLASIFICA NIVELUL STUDIILOR?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CUM SE CLASIFICA NIVELUL STUDIILOR?

Buna ziua !
SUNT ANGAJATA IN ADMINISTRATIE PUBLICA CA PERSONAL CONTRACTUAL,OCUPAND FUNCTIA DE REFERENT CULTURAL CU ATRIBUTII DE ASISTENTA-SOCIALA.
AM ABSOLVIT FACULTATEA DE STIINTE POLITICE SI ADMINISTRATIVE -SPECIALITATEA ADMINISTRATIE PUBLICA.
VA ROG SA-MI SPUNETI CUM SA TREC LA RUBRICA STUDII ?PRECIZEZ CA IN FISA POSTULUI MI-A FOST TRECUT LA RUBRICA STUDII-MEDII, DE CE?
VA MULTUMESC !

Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 12:19, 4 August 2010
Completati exact facultatea si specializarea. In privinta fisei de post explicatia poate fi ca, pentru postul pe care il ocupati sa fie necesare doar studiile medii.
Fisa postului este un document care precizeaza sarcinile si responsabilitatile ce-i revin titularului postului, conditiile de lucru, standardele de performanta, modalitatea de recompensare, precum si caracteristicile personale necesare angajatului pentru indeplinirea cerintelor postului.
L.C.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fise de post blzl blzl Buna seara, Sunt interesata de fise de post pentru urmatoarele: inginer chimist, inginer protectia mediului, responsabil protectia mediului, auditor intern, ... (vezi toată discuția)
Fisa postului pentru o functie in cim o alta lupu_alex12 lupu_alex12 Buna seara! In fisa postului, denumirea acestuia este de programator (COR 213102), in timp ce in contractul de munca am functia / meseria de ... (vezi toată discuția)
Fisa postului esmeralda_hon esmeralda_hon Buna, va rog sa ma ajutati va rog cu fisa postului pentru - inginer in industria alimentara - asistent marketing Va multumesc mult: esmeralda_hon@yahoo.com (vezi toată discuția)