avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Fisa Postului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Fisa Postului

Buna, va rog sa ma ajutati va rog cu fisa postului pentru
- inginer in industria alimentara
- asistent marketing
Va multumesc mult: esmeralda_hon@yahoo.com
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 23:40, 19 Februarie 2010
Fisele de post nu sunt standardizate. Fisa postului este un document care precizeaza sarcinile si responsabilitatile ce-i revin titularului postului, conditiile de lucru, standardele de performanta, modalitatea de recompensare, precum si caracteristicile personale necesare angajatului pentru indeplinirea cerintelor postului. Daca tineti cont de acestea, o puteti realiza singura. Model cadrul de Fisa a postului, gasiti pe acest forum la sectiunea „Documente utile”, pe www.modelcontracte.ro sau www.legislatiamuncii.ro.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa postului myhai55 myhai55 as dori daca poate cineva sa-mi trimita fisa postului pentru; VANZATOR, DIRECTOR VANZARI, MUNCITOR VULCANIZARE, DESERVENT UTILAJ, MUNCITOR NECALIFICAT ... (vezi toată discuția)
Fise de post blzl blzl Buna seara, Sunt interesata de fise de post pentru urmatoarele: inginer chimist, inginer protectia mediului, responsabil protectia mediului, auditor intern, ... (vezi toată discuția)
Fisa postului marianghinea2006 marianghinea2006 buna ziua, va rog sa ma ajutati si pe mine in legatura cu activitatea economistului din cadrul biroului \"organizarea si normarea muncii\". care sunt ... (vezi toată discuția)