avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... fisa postului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

fisa postului

as dori daca poate cineva sa-mi trimita fisa postului pentru;
VANZATOR, DIRECTOR VANZARI, MUNCITOR VULCANIZARE, DESERVENT UTILAJ, MUNCITOR NECALIFICAT INCARCATOR DESCARCATOR
va multumesc anticipat. adresa mail satmay15@yahoo.com
Modele pentru fisele respective le puteti gasi astfel :
Fisa postului vanzator
[ link extern ]

Fisa postului Director Vanzari
[ link extern ]
Fisele de post nu sunt standardizate. Fisa postului este un document care precizeaza sarcinile si responsabilitatile ce-i revin titularului postului, conditiile de lucru, standardele de performanta, modalitatea de recompensare, precum si caracteristicile personale necesare angajatului pentru indeplinirea cerintelor postului. Daca tineti cont de acestea, o puteti realiza singura.Model cadrul de Fisa a postului, gasiti si pe acest forum la sectiunea „Documente utile”, pe www.modelcontracte.ro sau www.legislatiamuncii.ro.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa postului esmeralda_hon esmeralda_hon Buna, va rog sa ma ajutati va rog cu fisa postului pentru - inginer in industria alimentara - asistent marketing Va multumesc mult: esmeralda_hon@yahoo.com (vezi toată discuția)
Fisa postului mecanic vulcanizator sorin75cluj sorin75cluj salutare.....doresc si eu de ma poate ajuta cineva cu un model de fisa postului pentru mecanic vulcanizator......e-mail sorin75buc@yahoo.com.......multumesc (vezi toată discuția)
Rugaminte fisa postului romyca26 romyca26 Am si eu nevoie de fisa postului pentru urmatoarele pozitii: Coordonator Macelarie Sef tura macelarie Preparatori suc Manipulanti controlul ... (vezi toată discuția)