avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 222 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... fisa postului mecanic vulcanizator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

fisa postului mecanic vulcanizator

salutare.....doresc si eu de ma poate ajuta cineva cu un model de fisa postului pentru mecanic vulcanizator......e-mail sorin75buc@yahoo.com.......multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:09, 18 Februarie 2011
Fisele de post nu sunt standardizate. Fisa postului este un document care precizeaza sarcinile si responsabilitatile ce-i revin titularului postului, conditiile de lucru, standardele de performanta, caracteristicile personale necesare angajatului pentru indeplinirea cerintelor postului, etc. Cunoscand mai bine situatia reala si pretentiile angajatorului o construiti singur sau ajutat de responsabilul locului de munca ori de un specialist/inspector in resurse umane. Model gasiti si pe internet, pe care il adaptati conditiilor concrete de la dv.
sorin75cluj a scris:

salutare.....doresc si eu de ma poate ajuta cineva cu un model de fisa postului pentru mecanic vulcanizator......e-mail sorin75buc@yahoo.com.......multumesc


Gasiti un model de astfel de fisa aici
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa postului esmeralda_hon esmeralda_hon Buna, va rog sa ma ajutati va rog cu fisa postului pentru - inginer in industria alimentara - asistent marketing Va multumesc mult: esmeralda_hon@yahoo.com (vezi toată discuția)
Fisa postului myhai55 myhai55 as dori daca poate cineva sa-mi trimita fisa postului pentru; VANZATOR, DIRECTOR VANZARI, MUNCITOR VULCANIZARE, DESERVENT UTILAJ, MUNCITOR NECALIFICAT ... (vezi toată discuția)
Fisa de post pt. masinist in legatorie mecanica oana13n oana13n Buna ziua, Va rog frumos daca ma poate ajuta cineva cu o fisa de post pt. masinist in legatorie mecanica, am cautat pe internet si nu am gasit. Va ... (vezi toată discuția)