avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 323 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Fisa de post pt. masinist in legatorie mecanica
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Fisa de post pt. masinist in legatorie mecanica

Buna ziua,
Va rog frumos daca ma poate ajuta cineva cu o fisa de post pt. masinist in legatorie mecanica, am cautat pe internet si nu am gasit. Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 11:40, 17 Februarie 2011
Nu ati gasit si nu va poate ajuta nimeni,o concepeti singura mai cu seama ca cunoasteti realitatea de la fata locului si pretentiile angajatorului.
Fisele de post nu sunt standardizate. Este un document care precizeaza sarcinile si responsabilitatile ce-i revin titularului postului, conditiile de lucru, standardele de performanta precum si caracteristicile personale necesare angajatului pentru indeplinirea cerintelor postului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa postului mecanic vulcanizator sorin75cluj sorin75cluj salutare.....doresc si eu de ma poate ajuta cineva cu un model de fisa postului pentru mecanic vulcanizator......e-mail sorin75buc@yahoo.com.......multumesc (vezi toată discuția)
Rugaminte fisa postului romyca26 romyca26 Am si eu nevoie de fisa postului pentru urmatoarele pozitii: Coordonator Macelarie Sef tura macelarie Preparatori suc Manipulanti controlul ... (vezi toată discuția)
Fise de post blzl blzl Buna seara, Sunt interesata de fise de post pentru urmatoarele: inginer chimist, inginer protectia mediului, responsabil protectia mediului, auditor intern, ... (vezi toată discuția)