avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1299 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale firma taxi
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

firma taxi

buna ziua! as vrea sa infiintez un srl cu obiuect de activitate Transporturi cu taxiuri 4932 caen. ceea ce as vrea sa stiu este daca sunt cumva conditii speciale capitalul social trebuie sa fie acelasi adica 200 lei sau mai mare? dupa ce obtin actele de la registrul comertului ce pasi trebuie sa urmez ca sa incep activitatea? multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ContSters22096 , utilizator 12:47, 4 August 2010
autorizatii la primaria din localitate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere firma nicolae242 nicolae242 buna seara, ma numesc manea nicolae si am si eu urmatoarea intrebare: o persoana isi poate face o firma ca sa poata activa ca taximetrist (transportator) ... (vezi toată discuția)
Pfa cu adaugare cod caen asigurari 19daNA 19daNA Daca faceti PFA cu cod CAEN 4932 - transporturi cu taxiuri, trebuie sa aveti obligatoriu atestat de taximetrist, altfel nu se poate. SRL-ul cu acest obiect ... (vezi toată discuția)
Cesionare pfa în srl nou înființat Marius2092 Marius2092 Bună ziua! Se poate cesiona 2 autorizații taxi PFA, în un SRL nou înființat cu domeniul taxi, cod Caen 4932 transporturi cu taxiuri?, vă întreb ... (vezi toată discuția)