Am si eu o intrebare pt a putea sa ma inscriu in CCJ trebuie neaparat sa fiu angajata pe postul de consilier juridic...va intreb pt ca deocamdata angajari de consilieri la societataea la care lucrez nu se fac si am inteles ca in septembrie sau octombrie va fi examen si as vrea sa particip la examenul respectiv...Va multumesc..
Pentru a va putea inscrie in CCJ trebuie sa aveti CIM pe post de consilier juridic, deci sa profesati in domeniu.
Pentru a putea profesa ca si consilier juridic nu este necesar sa fiti membru al CCJ!
Va puteti inscrie in CCJ chiar daca nu sunteti angajata ca consilier juridic, in schimb trebuie sa faceti dovada studiilor, sustinerea in acest sens este simpla, ce se intimpla cu un consilier care este inscris are contract de munca si ulterior ramane fara loc de munca din X motive - este exclus din Colegiu ?
Va multumesc mult pt raspuns.....Am auzit este necesar sa fii angajat si de aceea vroiam sa ma lamuresc pt ca si in legea CJ nu este specificat ca trebuie sa fii angajat....O zi buna va doresc...
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Consilier juridic definitiv
dragi colegi consilieri juridici, care doriti sa intrati in avocatura si sunteti definitivi, am o intrebare pentru voi:
cum ati dat examenul de definitivat? ... (vezi toată discuția)