mi-am terminat concediul de crestere al copilului in varsta de pana la 2 ani pe 18 iulie2010 m-am intors la munca exact in febra concedierilor. Eu sunt functionar public din 2003 si m-am trezit pe lista celor concediati.
vreau sa stiu si eu daca pot ataca cumva decizia primarului
nu cumva erau obligati sa va dea un alt post avand in vedere ca ati fost in concediu de crestere al copilului? poate ar fi bine sa contestati in instanta decizia de concediere.
am primit o adresa care suna asa:
avand in vedere adr.prefectului prin care ne comunica nr. maxim de posturi portivit OUG 63/2010 aviz Anfp HCL privind aprobarea organigramei si statul de functii din cadrul primariei va comunicam ca postul dv, de Consilier, gr. profesional asistent, treapta1 urmeaza a fi desfiintat si de asemeni va comunicam ca in cadrul primariei nu exista functii publice vacante corespunzatoare cu functia detinuta de dumneavoastra. va punem la dispozitie posturile vacante din compartimentul de Politie comunitara : agent studii M; agent studii MG
la sfirsit au adaugat si asta:
va rugam sa ne comunicati in scris pana la da de 5.08.2010 decizia dumneavoastra cu privire la ocuparea acestor posturi