avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... desfiintare post functionar public
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

desfiintare post functionar public

Postul pe care sunt incadrat sa desfiintat atributiile fiind preluate de alt functionar public ,ce se intampla cu persoana mea ,mentionez ca mai sunt in organigrama 4 posturi vacante.Lucrez in PRIMARIE .si posturile ne ocupate sunt incadrate in numarul de bugetari din ultima ORDONANTA.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:36, 5 August 2010
In principiu, puteti fi redistribuita daca indepliniti conditiile de studi si vechime pentru ocuparea unuia din cele 4 posturi vacante.
In cazul in care autoritatea sau institutia publica isi reduce personalul ca urmare a reorganizarii activitatii, prin reducerea postului ocupat de functionarul public, daca nu exista functii publice vacante corespunzatoare in cadrul autoritatii sau institutiei publice, autoritatea ori institutia publica are obligatia de a solicita Agentiei Nationale a Functionarilor Publici, in perioada de preaviz, lista functiilor publice vacante. In cazul in care exista o functie publica vacanta corespunzatoare, identificata in perioada de preaviz, functionarul public va fi transferat in interesul serviciului sau la cerere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restructurare AFANFANA AFANFANA Daca postul unui functionar public a fost desfiintat acel functionar public poate fi incadrat pe o functie vacanta din organigrama primariei respective (lege ... (vezi toată discuția)
Post aflat in litigiu anamaria81 anamaria81 Postul pe care il ocup in urma suspendarii deciziei de concediere, se desfiinteaza ca urmare a unei noi reorganizari si se infiinteaza alte posturi. ... (vezi toată discuția)
Concediere functionar public ana18 ana18 mi-am terminat concediul de crestere al copilului in varsta de pana la 2 ani pe 18 iulie2010 m-am intors la munca exact in febra concedierilor. Eu sunt ... (vezi toată discuția)