avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Oferta serioasa de munca sau inselatorie?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Oferta serioasa de munca sau inselatorie?

firma [EDITAT], cica plateste lumea intre 5 si 25 lei pe zi pt completare de formulare pt publicitate, dar inainte se cere 169 ron pt a trimite un cd cu aceste formulare si adrese, mie imi suna a teapa. Cine stie ceva, sa lase mesaj aici
Multumesc anticipat
Ultima modificare: Marți, 10 August 2010
ContSters20980, utilizator
Cel mai recent răspuns: coryna73 , utilizator 15:01, 4 August 2010
E teapa curata! Nu v-ati prins dupa cum va cere atatia bani inainte? Si pe internet.... fara adresa, fara nume...fara identitate.
Tineti-va departe de acest gen de anunturi publicitare. In general toate cele care va cer bani inainte...!
intocmai, la asta m-am si gandit, de obicei unde mi se cer banii, nu ma bag, va dau perfecta dreptate, la acest lucru m-am gandit si eu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare politia cibernetica destine destine Am primit un advertisment de la o asa zisa politie cibernetica,cum ca trebuie sa platesc 300 ron amenda pentru ca am vizionat nu stiu ce materiale pornografice ... (vezi toată discuția)
Legea 161 / 2010 o mare minciuna , minciuna, minciuna dorudoru dorudoru ASTAZI : 22-07-2010 -Am fost la caseria firmei R. din [EDITAT] Bucuresti- Pentru a face un contract CABLU TV. Contractul la punctul nr.1 Scrie clar :== 1 AN ... (vezi toată discuția)
Bună. urmează sa primesc o suma mare de bani din sua ca și ... ANAKYT ANAKYT Bună. Urmează sa primesc o suma mare de bani din SUA ca și donație. Persoana respectiva nu se poate deplasa pana în România. Cum as putea proceda în ... (vezi toată discuția)