va rog sa imi spune-ti ce pot sa fac : in 2007 am vandut o masina nu sunt sigur daca am dus actele de radiere la directia economica pt ca ulterior mi-a venit de plata impozitul la masina cum pot justifica acum ca masina a fost vanduta. Credeti ca cei de la politie imi poate elibera un act din care sa reiasa ca masina a fost vanduta si radiata . Va multumesc
Pentru ca celalalt proprietar sa o poata inmatricula ar fi trebuit sa prezinte o fisa de inmatriculare pe care dvs. ar fi trebuit sa o vizati la financiar.
nu mai am nici un document stiu ca am dus totul la financiar dar acestia spun ca ei nu au nimic in baza de date si nu stiu ce sa fac mai ales ca actualul proprietar se afla in alt judete si nu mai am cum sa iau legatura cu el . Va rog sa imi spune-ti ce as putea face pentru ca si in ziua de azi io figurez cu masina pe numele meu si imi vine impozit de platit. crede-ti ca daca merg la politie ei ma poate ajuta cu vreun act pe care sa il duc la financiar
o sa incerc si la politie si daca nu a fost radiata inseamna ca masina e bpe numele meu si trebuie sa caut noul proprietar nici nu mai stiu ce am facut atunci da ce as putea dupa parerea dumnevoastra sa fac. M ultumesc
In cel mai rau caz va trebui sa introduceti o actiune in instanta pentru ca aceasta, prin hotarare, sa contastate ca ati instrinat acel autoturism si aceasta hotarare, care va tine loc de act autentic, sa o prezentati la financiar.
Radiere masina
catalinion84
Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti si pe mine in urmatoarea problema caci nu mai inteleg nimic. Am vandut acum cateva luni un autoturism catre cineva. Am facut ... (vezi toată discuția)