avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... frauda RDS
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

frauda RDS

Buna ziua.Sunt abonata la RDS cablu+internet din sept.2009.Pe data de 3.iulie 2010 s-a prezentat la usa mea un sarlatan,salariat la RDS,si mi-a prezentat un telefon fix si i-a facut atita publicitate incit m-a convins sa-l accept ,precizind ca nu voi plati nimic in plus la abonamentul ce-l aveam ,fiind gratuit..Si vine surpriza: in luna urmatoare imi vine factura mai mare cu 15 lei fata de precedenta.Mentionez ca am citit bine contractul inainte de a-l semna si nu este specificat nicaieri de vreo plata suplimentara.Am fost la punctul RDS din Pascani sa cer lamuriri si mi s-a explicat ca suma in plus reprezinta mantenante(chiar asa scrie si pe factura).Am sunat la relatii cu clientii si mi s-a spus ca nu pot reziliz contractul pt.ca e facut pe 16 luni si daca-l reziliez trebuie sa platesc despagubiri.E posibil sa fim prostiti pe fata in acest mod?Cum pot sa ies din incurcatura asta?Ma deranjeaza ca ni se impune sa platim o suma care nu e prevazuta niciunde in contract.Va rog sa ma ajutati sa ma apar.multumesc tare mult.

Alte discuții în legătură

Societate furnizoare servicii-frauda pitirut pitirut Buna ziua.Sunt abonata la RDS cablu+internet din sept.2009.Pe data de 3.iulie 2010 s-a prezentat la usa mea un sarlatan,salariat la RDS,si mi-a prezentat un ... (vezi toată discuția)
Frauda rds pitirut pitirut Buna ziua.Sunt abonata la RDS cablu+internet din sept.2009.Pe data de 3.iulie 2010 s-a prezentat la usa mea un sarlatan,salariat la RDS,si mi-a prezentat ... (vezi toată discuția)
Suspendare abonament cablu tv internet pe o anume perioada/sau achitarea pe o anume perioada alina_25 alina_25 O cunostiinta pensionara pleaca in vizita la fiica dansei pentru o perioada de cateva luni poate suspenda /plati anticipat abonament cablu tv/internet ... (vezi toată discuția)