avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... frauda RDS
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

frauda RDS

Buna ziua.Sunt abonata la RDS cablu+internet din sept.2009.Pe data de 3.iulie 2010 s-a prezentat la usa mea un sarlatan,salariat la RDS,si mi-a prezentat un telefon fix si i-a facut atita publicitate incit m-a convins sa-l accept ,precizind ca nu voi plati nimic in plus la abonamentul ce-l aveam ,fiind gratuit..Si vine surpriza: in luna urmatoare imi vine factura mai mare cu 15 lei fata de precedenta.Mentionez ca am citit bine contractul inainte de a-l semna si nu este specificat nicaieri de vreo plata suplimentara.Am fost la punctul RDS din Pascani sa cer lamuriri si mi s-a explicat ca suma in plus reprezinta mantenante(chiar asa scrie si pe factura).Am sunat la relatii cu clientii si mi s-a spus ca nu pot reziliz contractul pt.ca e facut pe 16 luni si daca-l reziliez trebuie sa platesc despagubiri.E posibil sa fim prostiti pe fata in acest mod?Cum pot sa ies din incurcatura asta?Ma deranjeaza ca ni se impune sa platim o suma care nu e prevazuta niciunde in contract.Va rog sa ma ajutati sa ma apar.multumesc tare mult.
Cel mai recent răspuns: gritosu , utilizator 23:12, 4 August 2010
RDS prejudiciaza multi clienti in modul acesta si profita ca clientii nu dau in judecata compania, se lasa pagubasi.Oricum merita sa faceti o sesizare impotriva lor la OPC.
Din cate stiu sa dat o lege prin care li se interzice operatorilor de telefonie mobila fixa tv internet.....sa mai santajeze clientii cu asemenea aberatii de contracte.....si cu amenintari ...la plata unor sume de bani drept despagubire.Doar la anumite promotii...telefoane etc.....adica obiecte promotionale este valabila .......recuperarea banilor sau daune.Legala nici baza lor de date nu este ......in care te verifica...daca esti cica rau platnic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Frauda rds pitirut pitirut Buna ziua.Sunt abonata la RDS cablu+internet din sept.2009.Pe data de 3.iulie 2010 s-a prezentat la usa mea un sarlatan,salariat la RDS,si mi-a prezentat un ... (vezi toată discuția)
Societate furnizoare servicii-frauda pitirut pitirut Buna ziua.Sunt abonata la RDS cablu+internet din sept.2009.Pe data de 3.iulie 2010 s-a prezentat la usa mea un sarlatan,salariat la RDS,si mi-a prezentat un ... (vezi toată discuția)
Problema contract rds! foxy03 foxy03 Buna ziua tuturor. Va solicit ajutorul in urmatoarea problema: Acum un an de zile an incheiat cu firma RDS un contract de furnizare a internetului, ... (vezi toată discuția)