avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... suspendare abonament cablu tv internet pe o anume ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

suspendare abonament cablu tv internet pe o anume perioada/sau achitarea pe o anume perioada

O cunostiinta pensionara pleaca in vizita la fiica dansei pentru o perioada de cateva luni poate suspenda /plati anticipat abonament cablu tv/internet pe aceasta perioada sau pur si simplu tre sa rezilieze contractul.
Mentionez ca nu beneficiaza de vreo oferta speciala care sa vina la pachet cu un termen de pastrare a acestui abonament.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: alina_25 , utilizator 10:27, 1 Martie 2017
Depinde : unele firme dau posibilitatea abonatului de a cere suspendarea serviciului pe o perioada de maxim 3 luni pe an cum ar fi RCS RDS si OPC altele nu, cum ar fi Telekom.Intrebati direct la sursa.
Va multumesc frumos pentru raspuns e vorba de rds dar de platire in avans pentru nu anumit numar de luni?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract internet aalliinnuuttaa aalliinnuuttaa anul trecut am facut contract cu rds-rcs pentru cablu. au venit l-au montat, mi-au dat si un telefon mobil fix pe care am platit 50 lei si zic ei au minute ... (vezi toată discuția)
Rcs-rds ContSters209690 ContSters209690 buna ziua am un contract de internet de 6 ani cu rcs-rds.In luna martie 2011 am incheiat un abonament de televiziune.Am vrut sa reziliez contractul de ... (vezi toată discuția)
Contract servicii tv, internet rcs-rds cmiep1@yahoo.com cmiep1@yahoo.com 1- In 2007 am incheiat un contract de furnizare servicii tv, internet si telefonie cu rcs. 2- In 2008 am cerut suplimentarea abonamentului tv din contract cu ... (vezi toată discuția)