1- In 2007 am incheiat un contract de furnizare servicii tv, internet si telefonie cu rcs.
2- In 2008 am cerut suplimentarea abonamentului tv din contract cu hbo, primind un act aditional la contractul initial cu noul serviciu achizitionat si un decodor digital. Valoarea contractului initial majoranduse cu valoarea noului serviciu achizitionat
3- In 2010 am cerut suplimentarea abonamentului tv din contract cu optiunea de vizionare a programelor in format hd, primind un decodor digital si un nou contract.Valoarea contractului majoranduse cu valoarea noului serviciu achizitionat
4- In 2010 (la cca 2 luni) am achizitionat serviciul de internet mobil care este gratis, primind sticul, si act aditional la noul contract primit la punctul 3.
La plata facturilor am observat o majorare a serviciilor de internet fata de cat plateam anterior achizionarii acestor servicii, si suspendarea serviciului de vizionare a pachetului hbo. Am sunat la serviciul tehnic, si mi s-a spus ca noul contract nu prevede pachetul hbo, iar preturile sunt conform noului contract.
Intrebarea mea este daca este corect sa se modifice contractul fara sa sa mi se spuna ca in noul contract au fost modificate preturile serviciilor contractate intial, eu defapt achizitionand servicii suplimentare contra cost la un contract existent.
Ce trebuie sa fac?
Cu cei de la RDS&RCS trebuie sa fiti foarte atenti. Fac diverse "jonglerii" pentru a-si pastra clientela. Cititi cu atentie contractul incheiat ca sa vedeti daca "jongleria" facuta este prevazuta in contract. Daca da, trebuie sa inghititi in sec, daca nu faceti reclamatie la OPC.
Pai in acea anexa se specifica faptul ca se modifica tarifele? Si esti sigur ca internetul mobil se da gratuit? Din cate stiu decat la unele pachete iti ofera acest lucru... Nu inteleg de ce nu se citesc contractele si anexele pe care trebuie sa le semnam #-o.
Rcs-rds
ContSters209690
buna ziua
am un contract de internet de 6 ani cu rcs-rds.In luna martie 2011 am incheiat un abonament de televiziune.Am vrut sa reziliez contractul de ... (vezi toată discuția)