avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... contract servicii tv, internet rcs-rds
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

contract servicii tv, internet rcs-rds

1- In 2007 am incheiat un contract de furnizare servicii tv, internet si telefonie cu rcs.
2- In 2008 am cerut suplimentarea abonamentului tv din contract cu hbo, primind un act aditional la contractul initial cu noul serviciu achizitionat si un decodor digital. Valoarea contractului initial majoranduse cu valoarea noului serviciu achizitionat
3- In 2010 am cerut suplimentarea abonamentului tv din contract cu optiunea de vizionare a programelor in format hd, primind un decodor digital si un nou contract.Valoarea contractului majoranduse cu valoarea noului serviciu achizitionat
4- In 2010 (la cca 2 luni) am achizitionat serviciul de internet mobil care este gratis, primind sticul, si act aditional la noul contract primit la punctul 3.
La plata facturilor am observat o majorare a serviciilor de internet fata de cat plateam anterior achizionarii acestor servicii, si suspendarea serviciului de vizionare a pachetului hbo. Am sunat la serviciul tehnic, si mi s-a spus ca noul contract nu prevede pachetul hbo, iar preturile sunt conform noului contract.
Intrebarea mea este daca este corect sa se modifice contractul fara sa sa mi se spuna ca in noul contract au fost modificate preturile serviciilor contractate intial, eu defapt achizitionand servicii suplimentare contra cost la un contract existent.
Ce trebuie sa fac?
Cel mai recent răspuns: cmiep1@yahoo.com , utilizator 17:28, 30 Mai 2011
Cu cei de la RDS&RCS trebuie sa fiti foarte atenti. Fac diverse "jonglerii" pentru a-si pastra clientela. Cititi cu atentie contractul incheiat ca sa vedeti daca "jongleria" facuta este prevazuta in contract. Daca da, trebuie sa inghititi in sec, daca nu faceti reclamatie la OPC.
Pai in acea anexa se specifica faptul ca se modifica tarifele? Si esti sigur ca internetul mobil se da gratuit? Din cate stiu decat la unele pachete iti ofera acest lucru... Nu inteleg de ce nu se citesc contractele si anexele pe care trebuie sa le semnam #-o.
in functie de tipul abonamentului. eu am gratis netul pe sticul digi mobil, si si merge

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme mari cu o companie de telefonie cristi_tnt cristi_tnt Va spun o poveste,sper sa va minunati si poate sa-mi dati o idee ca eu mai stiu ce sa fac: In 2000 ma duc la RCS sa ma abonez fiind singura retea din ... (vezi toată discuția)
Rcs-rds ContSters209690 ContSters209690 buna ziua am un contract de internet de 6 ani cu rcs-rds.In luna martie 2011 am incheiat un abonament de televiziune.Am vrut sa reziliez contractul de ... (vezi toată discuția)
Prelungire contract rcs-rds gabriel_gavrila gabriel_gavrila Buna ziua! va supun atentiei modalitatea prin care RCS-RDS prelungeste contractele clientilor. nu stiu cat de legala este aceasta practica. deci, avem ... (vezi toată discuția)