avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1024 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Unde imi fac carte de identitate pt Ilfov?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Unde imi fac carte de identitate pt Ilfov?

Buna ziua. Am inca cartea de identitate pe Bucuresti dar din 2005 m-am mutat in Dragomiresti, Ilfov. Cartea de identitate nu am schimat-o inca, adresa pe care o am pe cea existenta e la resedinta socrilor. Vreau sa imi fac si eu si sotia actele pe Ilfov. 1. Unde si cu ce tre sa ma duc?
2. Pt permisul auto la Pipera?
3. Sotia nu-si mai gaseste permisul de f multa vreme si mai e si pe numele de fata. Ca tot schimbam actele m-am gandit ca treuie sa isi faca si un nou permis. Plateste amenda? Cum poate scapa de ea?
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 08:56, 5 August 2010
ILFOV -BUCURESTI, STR. FABRICA DE GLUCOZA, NR 7 ;021 - 232.88.54
Acte necesare pt CI: [ link extern ]
Acte necesare pt permis auto:[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua,o să îmi schimb buletinul de pe bucurești pe ilfov,care ... Dany320 Dany320 Bună ziua,o să îmi schimb buletinul de pe București pe Ilfov,care sunt pași care trebuie să îi fac cu mașina,ca am înțeles ca trebuie schimbat și ... (vezi toată discuția)
Caut arhiva timb bucuresti ghinitamanole ghinitamanole am fost angajat in 1972 si ca tot omu vreau sa ies la pensie.. nu o gasesc nu dau de ea.. stie cineva de aceasta firma unde se gaseste arhiva? (vezi toată discuția)