Am mai multe CEC-uri de 5000 lei pentru Autoturismele Dacia,bani depusi inainte de 1989. Nu am facut niciun demers pana acum,intrucat nu am stiut de aceste CEC-uri,ele fiind,de fapt ale sotiei mele decedate.
Cum pot sa mai recuperez acesti bani din CEC ?
Va multumesc.
In septembrie 2008 Guvernul a modificat Ordonanta de Urgenta 156/2007, devansand data scadenta a titlurilor de stat emise pentru despagubiri pagubitilor CEC de la 21 decembrie 2008, termenul initial, la 30 octombrie 2008.
Incepand din 31 octombrie 2008, persoanele care au depus bani la CEC inainte de 1989 pentru a-si cumpara un autoturism Dacia se puteau prezenta la unitatile CEC Bank pentru a solicita plata despagubirii.
Deschideti succesiunea, obtineti certificat de mostenire.
Contactati CEC Bank
Din cate am citit eu, ordonanta respectiva se refera strict la depunerile in vederea achizitionarii unui autoturism, nu si la depunerile de 5000 de lei in vederea participarii la tombola.
Am citit cu atentie mesajul initial, si asta deoarece si eu am mostenit de la parintii mei un astfel de carnet de CEC in valoare de 5000 de lei pentru Autoturisme Dacia. Stiu ca , periodic, aceste carnete participau la o Tombola, iar castigatorii primeau un autoturism Dacia. Cred ca utilizatorul care a scris mesajul initial la astfel de carnete se referea.
Acum chiar vreau sa stiu daca si cum as putea sa valorific acest carnet.
Cecuri
claudiacleo
am un cec depus in 1981 de 5000 lei cu castig in autoturisme dacia,de curand am citit pe net ca cei ce mai poseda asemenea librete li se vor returna de catre ... (vezi toată discuția)