avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cum pot recupera banii depusi la CEC cu castiguri in ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cum pot recupera banii depusi la CEC cu castiguri in autoturisme inainte de 89 ?

Tatal meu a depus in 1987 5000 de lei la CEC in vederea achizitionarii unui autoturism dacia iar de atunci si pana acum nimeni nu a mai umblat la acei bani.
Problema este ca in ziua de azi nu mai exista acel libret de CEC si nici un act care sa dovedeasca depunerea acelei sume de bani.
As dori sa stiu cum se pot recupera acei bani si ce pasi ar trebui urmati in acest caz.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters256771 , utilizator 10:03, 8 August 2014
Nu cred ca a depus 5000 in vederea achizitionarii unui autoturism, ci era cu dobanda si castiguri in autoturisme,ceea ce e cu totul altceva, banii aia nu mai valoreaza nimic acum.
Ultima modificare: Vineri, 8 August 2014
gi-jane2, moderator
Buna ziua,
Da, asa este cum a spus d-na gi-jane2.
Erau carnete de CEC cu depuneri de 5000 lei, cu dobanda si castiguri in autoturisme. Acele CEC-uri valoreaza acum 0,50 lei.
gi-jane2 a scris:

banii aia nu mai valoreaza nimic acum.

adolfinapop a scris:

Acele CEC-uri valoreaza acum 0,50 lei.

Este totusi o diferenta!
i-o dau eu :)
din 1987 pana in 2014 sunt 27 ani.

Cred ca pana si omuciderile se prescriu intr-un astfel de interval. Timpul niveleaza foarte multe aspecte ale vietii si cred ca dumneavoastra v-ati trezit prea tarziu pentru a mai putea face ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubire pt carnetele de cec din anii 1988-1989 slivneanu2001 slivneanu2001 Despagubire pt carnetele de CEC se dau?Am fost la cec si am primit raspuns ca : \"nu mai exista un astfel de depozit in baza noastra de date\". Mai se pot ... (vezi toată discuția)
Cum pot recupera banii din carnetele cec de 5000 lei cu dobândă și câștiguri în autoturisme? Marina44 Marina44 Am doua carnete CEC de 5000 lei cu dobanda si castiguri in autoturisme din 1987 si doua carnete de 2000 lei si 1000 lei din \'93. Cum pot recupera banii? Am ... (vezi toată discuția)
Cec-uri cu dobanda si castiguri in autoturisme in valoare de 5000 lei dinainte de 1989 marietaciocoiu marietaciocoiu Am mai multe CEC-uri cu dobanda si castiguri in autoturisme in valoare de 5000 lei dinainte de 1989, as putea sa-mi recuperez banii la valoarea actuala si ... (vezi toată discuția)