avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... retururi in 48h
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

retururi in 48h

Buna seara! reprezint un magazin retail, sunt obligat prin lege sa accept un retur in 48h? va rog sa specificati care ar fi acea lege, am cautat in legea 449/2003 si nu specifica ca trebuie sa accept returul.

Alte discuții în legătură

Garantie de conformitate de la un furnizor de produse it si manuale utilizare icealinutza icealinutza Buna seara, In data de 21 ianuarie 2015 am achizitionat Carcasa Segotep Fighter C Black-Red de la un mare magazin online de furnizare produse IT. ... (vezi toată discuția)
Produs defect, vanzatorul refuza inlocuirea Bianca-Alexe Bianca-Alexe Buna seara! Am nevoie de un sfat. Am achizitionat si achitat online un produs. Livrarea sa a fost efectuata 3-4zile mai tarziu. Produsul livrat are un ... (vezi toată discuția)
Refuz returnare produs defect EniMihai EniMihai Buna seara, in data de 10 noiembrie am achizitionat o tableta pe firma de la un magazin de electronice. Am folosit-o o singura zi pentru ca era defecta, nu ... (vezi toată discuția)