avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Rugaminte re concurenta neloiala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Rugaminte re concurenta neloiala

Stimati domni, o firma concurenta vrea sa ne elimine de pe piata
luandu-ne clientii, zilnic ,impiedicandu-i sa intre in magazine blocand
intrarea, agresind fizic prin angajatii ei patronii si angajatii. Sunt
sanse de a castiga procesul de concurenta neloiala? Practica judiciara
recenta sanctioneaza aceste cazuri?

Cu multumiri anticipate

Adrian Onicescu
Cel mai recent răspuns: praetore , utilizator 23:34, 16 Septembrie 2007
agresarea clientilor? indrumarea lor catre alta firma in perimetrul sau raza magazinului dumneavoastra? judecata DA!...dar concurenta neloiala...nu prea intemeiata...in "Amenintarile" lor mentioneaza magazinul dvs? in ce sens? nu prea sunt castigate procese de concurenta neloiala decat de obicei pe considerente de preturi de dumping...nu stiu ce sa va zic...incercati intai o impacare mai "amiabila" cu ajutorul politiei comunitare sau unui sectorist...sa indeparteze acele persoane care perturba atmosfera de lucru din fata magazinului ...:) Mult noroc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concurenta neloiala oarfa oarfa Se considera [b]concurenta neloiala[/b], fata de alti comercianti, atunci cand eu ofer servicii gratuite folosindu-ma de reclame sau alte surse pentru a-mi ... (vezi toată discuția)
Vanzare produse zuzu2008 zuzu2008 Buna seara, Am o problema de drept comercial si sper sa gasesc o solutie cu ajutorul dvs. Am demarat o mica afacere ce presupune in esenta distributie. ... (vezi toată discuția)
Plangere sau plangere prealabila laurici laurici As vrea sa stiu care este diferenta intre plangere si plangere prealabila. A mai fost deschis un topic in 2006 despre subiectul acesta dar nu m-a lamurit. Cand ... (vezi toată discuția)