avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... CONFLICT DE MUNCA
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

CONFLICT DE MUNCA

Buna ziua!Sunt functionar public din anul 2002, principal-trei,referent cu atributii de asistent social, am absolvit in iulie 2010 facultatea de adm. publica.Ce demersuri trebuie sa fac pentru a transforma postul din referent, in consilier sau inspector?
Sau nu este posibil asa ceva?Mereu avem probleme cand este vorba de avansare in trepte si grade.
Cel mai recent răspuns: aleko27 , utilizator 23:08, 12 August 2010
legal ar fi sa faceti o cerere la care sa anexati copie dupa diploma de licenta si sa solicitati sa fiti numit pe un post conform studiilor.
daca conducatorul unitatii considera ca studiile sunt utile pentru institutie poate aproba cererea de promovare in clasa . Sunt cateva etape de parcurs, cei de la resurse umane ar putea sa va indrume.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transformare post din referent in consilier ContSters259278 ContSters259278 Buna ziua . -referent (clasa III, studii medii absolvite cu diploma de bacalaureat). lucrez ca functionar public ca referent superior clasa 32,gradatia 5 cu ... (vezi toată discuția)
Promovare in clasa mihailivan mihailivan sunt functionar public incadrat in 2007 pe studii medii referent (nu au fost scoase la concurs posturi ptr studii superioare la acel concurs). am absolvit ... (vezi toată discuția)
Promovare pe studii superioare alehandraa alehandraa Buna ziua. Sunt referent cu studii medii din anul 2001 intr-o institutie publica,personal contractual cu casa, in anul 2010 am absolvit Facultatea de ... (vezi toată discuția)