avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 PFA cod caen 1812
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

PFA cod caen 1812

Buna ziua,
vreau sa infiintez un PFA cu codul caen 1812 si as dori sa stiu daca sunt necesare studii superioare sau este suficienta diploma de bacalaureat.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters39151 , utilizator 20:55, 11 August 2010
Cod CAEN Rev.2 - 1812 - Alte activitati de tiparire n.c.a.
La prima vedere nu va trebuie studii superioare ci o tipografie.
Insa pentru a infiinta un PFA trebuie actul de studii, respectiv diploma de bacalaureat sau alt act de studii ulterior acesteia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare pfa servicii it adysx adysx Buna ziua, M-ar interesa o solutie pentru ca sotia mea sa-si poata infiinta un PFA norma de venit neplatitor de TVA, pentru a executa servicii de ... (vezi toată discuția)
Ce cod caen pot solicita pentru activitati care tin de astrologie si altele asemenea? Mihai-P Mihai-P Buna seara, am multa experienta legata de tot ce tine de ocultism, tarot, astrologie si spiritualitate. Din pacate nu am nici o diploma în domeniu si de ... (vezi toată discuția)
Pfa sau if - conditii pe care trebuie sa le indeplineasca spatiul... alinutza9 alinutza9 Doresc sa infiintez un PFA sau IF cu 3 profiluri: coafura, masaj si imobiliar.Exista conditii speciale pe care trebuie sa le indeplineasca spatiul? Ma refer ... (vezi toată discuția)