avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 755 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Promovare
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Promovare

In baza adeverintei de licenta eliberata de USH am sustinut examen de promovare in clasa si cu avizul ANFP, am fost incadrat pe studii superioare. Acum USH, datorita scandalului diplomelor nerecunoscute de MECTS, cheama licentiatii la o noua relicentiere. Pentru a nu avea probleme la locul de munca, credeti ca ar trebui sa fac o cerere prin care sa renunt la incadrarea actuala si sa revin la vechea salarizare?
Cel mai recent răspuns: Darie Tudor , utilizator 22:20, 5 August 2010
Eu unul nu as face asa ceva. La obtinerea avizului de la ANFP, printre alte documente, s-a comunicat si o copie a adeverineti care tine loc de diploma de licenta. Atunci a fost buna, acuma nu?
Acesta este punctul meu de vedere referitor la subiect, chiar daca am altul fata de USH.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Relicentiere universitatea "spiru haret" educatoarea educatoarea Sunt licentiata in Stiinte ale Educatiei la Univ. \"SPIRU HARET\", promotia 2009, forma de inv. ID.Chiar daca MECTS a recunoscut aceste studii in toamna, de ... (vezi toată discuția)
Diploma de licenþã „universitatea spiru haret" samotrace samotrace Am două întrebări pentru d-voastră! Prima ar fi următoarea: Subiectul nerecunoaşteri studiilor absolvenţilor Universităţii Spiru Haret, forma de ... (vezi toată discuția)
Diplomele de licenta eliberate de universitatea "spiru haret" educatoarea educatoarea Scandalul la zi intre licentiatii Universitatii \"Spiru Haret\" si aceasta universitate, MECTS si Universitatea \"Spiru Haret\" referitor la nerecunoasterea ... (vezi toată discuția)