avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Taxa RADIO TV se mai achita?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Taxa RADIO TV se mai achita?

Buna ziua,

Am o mare neclaritate, am tot studiat pe internet si as vrea sa stiu daca microintreprinderile mai sunt obligate sa achite taxa Radio-TV sau nu.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: m.belu , utilizator 03:17, 6 August 2010
Microintreprinderile cu activitate suspendata, nu mai platesc taxa de radiodifuziune, conf,HG nr.1012/2009 pentru modificarea si completarea HG nr.977/2003, privind taxa pentru serviciul public de radiodifuziune.

Nici persoanele juridice care nu detin mijloace tehnice de receptare a informatiei radio- tv, nu mai platesc astfel de taxe.

Bineinteles ca trebuie sa dovediti ca aveti activitatea suspendata( printr- o certificare de la ONRC) ori ca nu detineti mijloace tehnice pentru receptarea informatiei radio- tv, si sa va adresati pentru scutire taxa Societatii Romane Radio si Televizunii Romane.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa radio tv???!!! este anulata sau nu??? felteiu felteiu [b]VA ROG DACA CINEVA POATE SA RASPUNDA!!![/b] Informatiile privind "taxa RADIO TV" emisa catre persoanele juridice (SRL) sunt contradictorii, confuze si ... (vezi toată discuția)
Taxa radio in vigoare pt micro? sorinbat sorinbat Nu detin radio/tv, dar sunt nevoit sa platesc taxa. Este legala aceasta taxa? Cum as putea sa ma apar in instanta fiindca oricum NU VREAU sa platesc ceva de ... (vezi toată discuția)
Sa facut dreptate!firmele nu mai sunt obligate sa plateasca taxa radio-tv Marian Turtoi Marian Turtoi I=D>n sfarsit s-a facut dreptate,comerciantii nu mai platesc biruri catre Societatea de stat (si la propriu si la figurat)TVR si RADIO.Sa vedem cine va ... (vezi toată discuția)