avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... noua impozitare persoana fizica autorizata cu norma de ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

noua impozitare persoana fizica autorizata cu norma de venit

Sunt angajat cu caracter permanent al unei societati si detin o autorizatie pe persoana fizica pentru activitatea de "producere si reparare cazane", activitate ce se incadreaza in cele ce se pot impozita dupa norma de venit stabilita prin Hotarare de Consiliu Local. Va rog sa-mi transmiteti daca se schimba ceva in conformitate cu ultimele modificari si completari aduse Codului Fiscal. Va multumesc.
Ultima modificare: Marți, 10 August 2010
elena iuga, utilizator

Alte discuții în legătură

Factura pentru o persoana fizica tarcomnicu teodor aurelian tarcomnicu teodor aurelian sunt P.F.A. in agricultura (grau ,porumb, florea-soarelui) si principali clienti sunt firme dar a aprut cineva care a venit sa cumpere ca persoana fizica ... (vezi toată discuția)
Adeverinta impozit platit Rose06 Rose06 Mama mea a platit la inceputul anului impozitul pe anul acesta la pamintul pe care-l detine. Acum are nevoie de o adeverinta ca a platit acest impozit si cind ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit auto-folosite pentru transportul local de persoane IDANUT IDANUT Am inteles ca mai nou,auto (maxi-taxi), folosite pentru transportul local de persoane ar fi scutite de impozit.....stie cineva despre o astfel de lege, daca da ... (vezi toată discuția)