avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1160 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... firma de lucru in Cehia
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

firma de lucru in Cehia

Buna ziua,

Sie cineva despre o firma din Pitesti care intermediaza intre altele locuri de munca in cehia pentru muncitori in industia electronica?
Cum putem verifica daca ceea ce comunica este si adevarat- se cer 200Ron la depunerea dosarului.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Lucru in strainatate MihaiCH MihaiCH Am rugamintea la cine poate sa ma ajute in solutionarea unei probleme de munca in strainatate (Cehia). Am plecat la munca in Cehia cu contract de munca ... (vezi toată discuția)
Declaratie 300 cu numele firmei eronat nefertiti_g nefertiti_g Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urm problema: am depus decl 300 pe luna oct si acum am observat ca,din greseala, am trecut CUI-ul firmei pt care ... (vezi toată discuția)
Cum poate verifica angajatorul datele din cv? fermat fermat Conform noului Cod al Muncii nu se mai cere de ceva vreme Cartea de Munca la angajare. Cartile de Munca se tin numai in format electronic. Cum verifica ... (vezi toată discuția)