avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediul pentru cresterea copilului in varsta de pana ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediul pentru cresterea copilului in varsta de pana la 3 ani in cazul copilului cu handicap

Buna ziua. Spuneti-mi si mie va rog frumos daca in cazul prelungirii concediului pentru cresterea copilului, pana la 3 ani, drepturile banesti sunt modificate dupa implinirea varstei de 2 ani. Mai exact alocatia de 2oo de lei ramane neschimbata, cat si valoarea indemnizatiei calculata la inceputul concediului pentru cresterea copilului??? Multumesc mult!

P.S Copilul meu sufera de dermatita atopica. Este aceasta o boala pentru care pot prelungii concediul pentru cresterea copilului pana la 3 ani?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:01, 6 August 2010
1. Daca se prelungeste CCC pala la varsta de 3 ani indemnizatia va ramane aceeasi.
2. Luati legatura cu medicul de familie sa va indrume ce sa faceti.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungirea perioadei concediului de crestere copil lidiadaria lidiadaria Buna ziua, Sunt in concediu de crestere copil pana in luna august 2013. Am optat pentru varianta 1 din legea legea 111/2010 adica: Concediu crestere copil ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie cc al 2lea copil Dita.Iudita Dita.Iudita Bunaa ziua! De cateva zile astep un raspuns pentru problema mea. Poate e o situatie mai delicata sau nu prea comuna,dar ma gandesc ca nu sunt prima la care ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, dacă am certificat a5 pentru copil pe diagnostic ... Andrea2129 Andrea2129 Buna ziua, dacă am certificat A5 pentru copil pe diagnostic de dermatita atopică și malnutriție, și reușesc sa obțin prelungire ccc pana la 3 ani, se ... (vezi toată discuția)