am un credit de nevoi personale pe numele tatului la BCR facut acum 3ani,si de 1an si jumatate nu am mai platit ratele.
neau trimis somatii acasa,telefoane de la firma de recuperari si ni sa spus ca be da im judecata.le-am zis ca nu imi fac o rata mai mica si ei au zis sa la platesc suma in 2 ani care este de 42.000ron.nu stiu cum sa fac ,astept savand un teren care face cam 30.000ron si macar sa le dau aceasta suma si dupa care oi vede ce o mai fi.
ce ma sfatuiti in aceasta privinta si care sunt concsecintele. lumea vorbeste ca nu au ce sa imi faca cei de la recuperari. va rog autatima.
Dv nu au ce va face. Doar tatal poate fi executat silit. De obicei bancile nu se obosesc pentru sume asa mici. Vand creditul unor societatii de recuperari creante. Care vor folosi orice mijloace pentru a-si recupera sumele "investite" care, credeti-ma nu sunt mici. In schimb trebuie studiat si contractul incheiat cu banca, in special la conditiile de cesionare a contractului catre terti. Dar, dumneavoastra nu au ce va face. Executarea silita va urmari bunurile tatalui dv. Luati legatura cu un avocat care va va sfatui ce sa faceti cel mai bine. Succes!
pai pot, merg in executare si data terenul spuneti ca face cam 30.000 lei se vor indrepta catre locuinta pentru ca este mai valoroasa...
orcum la licitatii se ajunge la preturi mult mai mici
Executare silita
anonim87
buna seara.am un credit facut in aprilie 2007 de 10.000 la banca.de anul trecut (2010)din decembrie nu am mai putut sa platesc mi sa comunicat ca am 70 si ceva ... (vezi toată discuția)