avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credit bancar de nevoi personale
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credit bancar de nevoi personale

am un credit de nevoi personale pe numele tatului la BCR facut acum 3ani,si de 1an si jumatate nu am mai platit ratele.
neau trimis somatii acasa,telefoane de la firma de recuperari si ni sa spus ca be da im judecata.le-am zis ca nu imi fac o rata mai mica si ei au zis sa la platesc suma in 2 ani care este de 42.000ron.nu stiu cum sa fac ,astept savand un teren care face cam 30.000ron si macar sa le dau aceasta suma si dupa care oi vede ce o mai fi.
ce ma sfatuiti in aceasta privinta si care sunt concsecintele. lumea vorbeste ca nu au ce sa imi faca cei de la recuperari. va rog autatima.
Cel mai recent răspuns: ContSters104800 , utilizator 18:32, 6 August 2010
pai..ei nu au ce sa va faca..tot prin intermediul instantei...
si prin instanta la ce ar putea sa se ajunga in cel mai rau caz?
Dv nu au ce va face. Doar tatal poate fi executat silit. De obicei bancile nu se obosesc pentru sume asa mici. Vand creditul unor societatii de recuperari creante. Care vor folosi orice mijloace pentru a-si recupera sumele "investite" care, credeti-ma nu sunt mici. In schimb trebuie studiat si contractul incheiat cu banca, in special la conditiile de cesionare a contractului catre terti. Dar, dumneavoastra nu au ce va face. Executarea silita va urmari bunurile tatalui dv. Luati legatura cu un avocat care va va sfatui ce sa faceti cel mai bine. Succes!
dar la casa pot sa atenteze,pe casa sunt trecuti amndoi parinti si au hotarare definitiva ca este gastigata printrun proces.
va multumesc.
pai pot, merg in executare si data terenul spuneti ca face cam 30.000 lei se vor indrepta catre locuinta pentru ca este mai valoroasa...
orcum la licitatii se ajunge la preturi mult mai mici

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu o firma de recuperare timofticiuc timofticiuc am luat un credit de la banca cu credit ipotecar,momentan sunt cu ratele la zii dar acum 3ani am avut probleme cu locu de munca,am intarziat la banca ... (vezi toată discuția)
Despre prescrierea datoriilor ganeacristi ganeacristi buna am inteles ca prescrierea trebuie invocata. cum se invoca asta? cum se face? si daca executorul va cere incuvintarea instantei si va trece la poprire ... (vezi toată discuția)
Executare silita anonim87 anonim87 buna seara.am un credit facut in aprilie 2007 de 10.000 la banca.de anul trecut (2010)din decembrie nu am mai putut sa platesc mi sa comunicat ca am 70 si ceva ... (vezi toată discuția)