Am incheiat un contract pe durata determinata valabil intre 1 aprilie si 30 septembrie ac in meseria de camerista la un hotel de 4 stele din Mamaia ,salar 440ron ,bonuri de masa si decontare transport. Am lucrat zilnic(si sambata si duminica ) peste 8 ore(uneori si13 functie de necesitati) fara un liber sau zi de concediu. La plata pe fluturasul de salariu apar doar atatea ore cate are in mod normal o luna lucrata in regim de 5 zile pe saptamana a cate 8 ore pe zi si nimic mai mult. Ni s-a interzis verbal sa semnam in condica de prezenta sambata si duminica. Am luat o zi liber intr-o duminica si mi s-a oprit un bon de masa. Daca am intrebat de ce nu ni se acorda nici un drept ni s-a spus "cui nu-i convine sa plece"... Din pacate ca mine is marea majoritate a cameristelor pe litoral si cam peste tot e la fel. Ce pot face ,cum si unde ca sa imi obtin ce mi se cuvine? Mentionez ca anul trecut am avut tot asa contractul si cand am intrebat la sfarsit de drepturile de concediu sau ore suplimentare mi s-a zis ca "daca spuneai asta pana sa-ti semnez lichidarea mai vedeai tu pe dracu...." La ITM ,slabe sanse deoarece a facut anul trecut o reclamatie un receptioner si n-a rezolvat absolut nimic(ca sa nu mint,a rezolvat=nu l-a mai primit anul asta )... Ce e de facut?
Sa inteleg ca ca nu este pentru prima data cand lucrezi fara plata pe ore suplimentare?
Sincer, daca nu ai dovada lucrului nu poti face multe.
Totusi cred ca nu este cazul sa insisti intr-o greseala. Suna a cearta dar nu este, daca nu a-ti fi acceptata de la primul fluturas si a-ti fi facut cu totii sesizare sau demisie poate ca rezolvati ceva.
Ai primit un fluturas in care nu apar ore suplimentare, deci pt. acele luni nu vei primi nici un ban daca tot ce ai primit este doar salariul oficial.
Doar in instanta poti obtine dreturile si doar cu dovezi.
Da,asa este. Nu e prima perioada pe durata determinata in care lucrez in acest fel fara ore suplimentare sau zile de concediu. Of-ul mare e ca nu am de ales deoarece toti patronii de pe litoral care angajeaza personal pe durata determinata fac la fel(cu foarte mici diferente in sensul ca daca nu acorda bonuri de masa sau transport da mai mult decat salarul minim pe economie cam echivalent)...Am crezut ca daca intam in UE o sa-i oblige cineva sa intre cat de cat in normal(legal)dar se vede treaba ca m-am inselat.
De dovedit ca am lucrat sambata si duminica pot s-o fac deorece am semnat(majoritatea dintre noi) totusi condica de prezenta desi mereu am fost certate pt asta,cat despre ore suplimentare din restul zilelor efectiv nu exista nici o posibilitate decat cuvantul nostru(al angajatelor) contra cuvantul directoarei de hotel...
Daca e vorba de instanta...va dati seama ca o camerista sezoniera(cu remuneratia cuvenita salarului minim pe economie) nu are nici o sansa in fata unei directoare de hotel(cu venitul si relatiile cuvenite)...sau n-am dreptate?! Si asa e pe tot litoralul din pacate...