avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1189 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA AUTOFACTURARE,DAR CUM?
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

AUTOFACTURARE,DAR CUM?

Buna seara .
Va rog sa mi spuneti cum trebuie sa autofacturez marfa second-hand primita de la un client din Germania in luna iunie pt care am primit factura in luna iulie-cu TVA sau fara TVA- si in care Jurnale de TVA voi evidentia aceasta factura,voi face articol contabil de taxare inversa: 4426=4427?
Mentionez ca factura primita nu are nici un cod de inregistrare fiscala,nu are trecut TVA pe factura,iar SRL care a primit marfa este inregistrat platitor de TVA.
Multumesc pt ajutor.

Alte discuții în legătură

Tva pt achizitie intracomunitara de marfa marianavatany@yahoo.com marianavatany@yahoo.com Buna seara.As dori,daca ma poate lamuri cineva referitor la problema mea; -firma platitoare de TVA in Romania,inregistrata in ROI,face achizitie de marfa ... (vezi toată discuția)
Tva masini second hand smartcars smartcars buna ziua, am nevoie de o lamurire : am un srl si vreau sa imi cumpar o masina din germania pe firma. masina este second hand si costa in jur de 25.000 - ... (vezi toată discuția)
Second hand-mobila camila2013 camila2013 Cine ma poate ajuta cu o monografie contabila, pentru o evidenta secand hand de mobila, achizitie din germania, platitor de tva. (vezi toată discuția)