avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA decl. 390
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

decl. 390

O firma care efectueaza transport international de marfuri , alimenteaza masinile cu carburanti de la statiile OMV si SHELL din diferite tari din UE pe baza de card . Ulterior OMV si SHELL ne emit facturi pe care sunt trecute taxe de drum si carburanti.In declaratia 390 am declarat doar valoarea carburantilor la achizitii intracomunitare de bunuri . In urma unui control al Garzii Financiare am inteles ca trebuiau trecute si taxele de drum la achizitii intracomunitare de servicii . Pot face acum declaratii rectificative la decl.390 pentru facturile emise din ianuarie - iunie 2010 .
Multumesc anticipat .
Cel mai recent răspuns: ContSters109653 , utilizator 21:19, 6 August 2010
Da. Numai in timpul unui control fiscal nu aveti voie sa faceti rectificative.

mc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitii intracomunitare tampau gabriela tampau gabriela Alimentarile cu carburanti si taxele de autoband din strainatate ,facturate de Shell si OMV pentru transporturile internationale de marfuri sunt considerate ... (vezi toată discuția)
Refacturare taxe externe lenval lenval Va cer si eu un sfat in urmatoarea situatie pentru ca am tot cautat alte raspunsuri pe forum dar nu am gasit: societatea efectueaza transport international de ... (vezi toată discuția)
Tratament contabil tva alimentare carburanti in ue oviiul oviiul o firma transporta marfa in Italia. Pe parcurs alimenteaza masina de la statii de carburanti din Ungaria si Austria unde plateste cu card omv. OMV face catre ... (vezi toată discuția)