avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Firma

Cum se infiinteaza o firma??? As vrea mai multe detali, vreau sa inchiriez un spatiu si sa imi deschid un magazin. Cum se procedeaza??
Cel mai recent răspuns: tania_tatiana2007 , utilizator 22:07, 10 August 2010
Nu cred ca veti putea invata/intelege prin simple raspunsuri aici pe forum, procedura si toate implicatiile infiintarii unei societati comerciale, PFA, sau IP...
Mai ales alegand sa postati intrebarea la subiectul asigurari.V-am mutat la Societati comerciale si cred ca vetin avea nevoie si de Contabilitate .Ca sa scurtati timpul, mergeti la Of.Registrul Comertului si veti gasi consilierea completa si complexa privind amanuntele pe care va trebui sa le cunoasteti, nu numai despre alegere/infiintare, dar si in special asupra functionarii formei comerciale care se va dovedi perfecta pt. dv.
Mergeti la biroul consultanta al ONRC si veti primi raspuns. Sau consultati www.onrc.ro
Ultima modificare: Luni, 9 August 2010
Gabriel Iliescu, Consilier juridic
Multumesc foarte mult, am inteles!=D>=D>=D>
Eventual cititi L. 31/1990 privind societatile comerciale, cu toate modificarile intervenite...
mergeti la registrul comertului si infintati firma

Alte discuții în legătură

Infiintare firma in romania cu activitate in franta nicolaevlasin nicolaevlasin doresc sa aflu cateva informatii cu privire la demersurile pentru infintarea unei firme in Romania cu activitate in Franta.cat costa si actele necesare.daca ... (vezi toată discuția)
Infintare srl-d racnea racnea Buna seara eu vin prin programul 2011(bani petru tineri si nu stiu cum sa infintez un srl-d care asa trebuie sa se cheme si din cate am intelesc costul pentru ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma noua ada73 ada73 Buna ziua, ma bucur ca am ajuns sa fiu si eu un membru pe avocatnet.ro, as avea o mare, mare rugaminte: spuneti-mi si mie cui trb sa ma adresez pt a infiinta o ... (vezi toată discuția)