avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1254 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale infiintare firma in romania cu activitate in franta
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

infiintare firma in romania cu activitate in franta

doresc sa aflu cateva informatii cu privire la demersurile pentru infintarea unei firme in Romania cu activitate in Franta.cat costa si actele necesare.daca se poate face printr-un avocat?
Cel mai recent răspuns: Toader Mihai , utilizator 17:05, 10 Noiembrie 2010
Daca doriti puteti apela la noi, avem sediul in Bucuresti si va tinem si contabilitatea, deasemenea avem si firma care fac exporturi nu numai in Franta. Datele de contact le gasiti in profilul meu. Infiintarea unui Srl costa de regula 589 costurile reg. comertului cu onorariu , 200 capital social, sediu social 150 euro pe 6 luni, iar pentru tariful de contabilitate voi avea nevoie de mai multe informatii cu activitatea dumneavoastra( volumul de acte , ce caen o sa aveti etc.)
Buna ziua Stimate Domn,

Raportat la solicitarea dumneavoastra, va fac cunoscut ca in vederea infiintarii unei societati comerciale in Romania este necesar sa parcurgeti o serie de proceduri reglementate de o serie de acte normative dintre care va enumar in mod cu totul exemplificativ Legea 31/1990 a societatilor comerciale, Legea 26/1990 a Registrului Comertului, OUG 54/2010 privind masurile de combatere a evaziunii fiscale, Codul Fiscal, etc.
Societatea se infiinteaza in termen de 3-4 zile de la momentul introducerii dosarului. Societatea capata personalitate juridica de la momentul emiterii rezolutiei Directorului Registrului Comertului (sedinta de solutionare) si certificatul de inregistrare se elibereaza a doua zi de la momentul admiterii dosarului.
Pentru a desfasura activitate in Franta este necesar sa infiintati acolo fie o sucursala, fie o reprezentanta, fie o agentie, care sa reprezinte practic entitati economice ale societatii din Romania. De mentionat este faptul ca acestea se infiinteaza potrivit legii franceze insa ele nu au o existenta de sine statatoare ci exista numai atata timp cat societatea din Romania este in activitate.Pentru mai multe detalii ma puteti contacta pe site prin mesaj privat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma tania_tatiana2007 tania_tatiana2007 Cum se infiinteaza o firma??? As vrea mai multe detali, vreau sa inchiriez un spatiu si sa imi deschid un magazin. Cum se procedeaza?? (vezi toată discuția)
Infintare srl pentru servicii, neplatitor de tva. An.Dumi An.Dumi Buna seara, as dori sa va intreb, in cazul in care doresc sa imi infintez un SRL pentru prestari servicii, neplatitor de TVA, stiti cumva cat ar costa si ... (vezi toată discuția)
Cum se infiinteaza srl? diana_creatza19 diana_creatza19 Buna. Va rog sa ma ajutati si sa imi spuneti si mie cum se infiinteaza un srl pentru colectare fier vechi. Ce autorizatii, ce acte si cam cat costa daca ... (vezi toată discuția)