Am mai scris despre cazul meu, acum cateva luni.
Sotia mea a spus ca merge dupa tigari impreuna cu fiica noastra de 3 ani.
Nu s-a mai intors. Am incercat sa o sun, telefonul era inchis. Rudele ei, deasemenea nu-mi raspundeau la telefon.. oricum nu-mi raspundeau de cand ne cunoastem.
Dupa 2 zile m-am deplasat la politie, unde am dat o declaratie in care anuntam disparitia sotiei si fiicei mele.
Am primit urmatorul raspuns:
[ link extern ]
Intrebarea mea este: acel superinteligent si nemaipomenit comisar de politie, si care totodata sunt convins ca e plin de merite si decoratii, nu trebuia sa-mi comunice niste date exacte, cum ar fi adresa, nume, etc ?
Oare sotia si fiica se afla la bunica sotiei din partea tatalui sau din partea mamei? Sau de fapt se afla la bunica fiicei mele si nu a sotiei ?
Oare ele se afla acolo de bunavoie, sau sechestrate, santajate, etc ?
Avand in vedere ca in trecut am reclamat-o pe soacra pentru amenintari cu moartea asupra fiicei mele de fata cu 18 martori, politia nu trebuia sa-mi specifice daca fiica mea se afla la acea bunica(soacra) ?
Eu am fost la toate bunicile existente, si toate au spus ca sotia si fiica nu se afla acolo. Acum imi sta capul la tot felul de idei.. nu cumva mai exista o bunica despre care eu nu am auzit niciodata, si tocmai la acea bunica sa fie sotia si fiica ?
Aceasta este o comunicare redactata corect, sau si-a batut joc de mine acest individ ?
Astept indrumari. Multumesc frumos