avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... va rog, un sfat,ordonanta de poprire pensie ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

va rog, un sfat,ordonanta de poprire pensie intretinere!

Dupa 1,5 ani de la divort,, in sfarsit,, dupa ce am sesizat CSM, s-a hotarat instituirea ordonantei de poprire,in luna iunie, pe salariul fostului sot.Va rog ,sa-mi spuneti ,cum se vor restitui banii pentru pensia de intretinere a copilului, avand in vedere ca nu are achitati decat 1500 roni, pana in prezent?Conform hotararii de divort, trebuia sa achite in procent de 25% din venitul net realizat.Voi primi diferenta de bani?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: maria stoica , utilizator 20:23, 7 August 2010
O sa primiti diferenta de bani conform hotararii judecatoresti care stabileste si data de la care paratul este obligat la pensia de intretinere
Va multumesc mult pentru raspuns.
Am fost o perioada plecata. El spune ca are mandate postale;dar au fost puse, vreo 5 luni, pe post restant. Cand m-am dus sa ridic, suma gasita a fost de 300 roni. Au vreo importanta aceste mandate?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara ContSters209571 ContSters209571 Buna seara. As dori sa stiu cum se porcedeaza cu pensia alimentara? Am divortat pe 2 mai si atunci s-a hotarat sa platesc o pensie alimentara de 125 lei ... (vezi toată discuția)
Despre ce cheltuieli e vorba în documentul de încheiere de executare silită pentru pensia de întreținere? leonardy44 leonardy44 Buna seara! as dori o lamurire ref la un document de incheiere-de executare silita ,pt pensie de intretinere; -,,la care se adauga cheltuieli de executare ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara KME KME La data de 07.05. 2012 am avut primul si ultimul termen de judecata din procesul de divort cu copil. Inca din luna mai am inceput sa platesc lunar pensia ... (vezi toată discuția)