avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general BONURI COMBUSTIBIL
Discuție deschisă în Contabilitate în general

BONURI COMBUSTIBIL

Buna ziua, sunt administrator la o firma ( un depozit de material lemnos)cu un singur angajat, care are contract de 2 h/zi. Functia angajatului e de silvicultor. Lunar cu o masina de la o persoana fizica, cu care am contract de comodat pe firma mea, merge mii de kilometri la furnizorii mei lemn, pt a vedea calitatea acestuia, a masura prin cubaj tehnic cantitatea de lemn pe care o cumpar, chestii ce tin de fisa postului... acelasi lucru il face si la beneficiari. Vreau sa stiu daca pot deduce cheltuielile cu combustibilul pt masina si in ce conditii? Va multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: amalianeag , utilizator 21:00, 8 August 2010
Foaie de parcurs pe 2 ore /zi. (caci are contract de 2 ore ) . Ruta (timp de parcur dus-intors 2 ore sau timp de parcurs 2 ore intro zi dus, 2 ore a doua zi intors).
Daca nu! Foaie de parcurs normala de 8 ore si adaugati angajatului ore suplimentare ( atentie declarate);)
Cineva care este angajat cu timp partial (2 sau 4 ore) are voie sa faca ore suplimentare ? Stiam ca nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Foaie de parcurs Dragomir Magda Dragomir Magda Sunt PFA ca consultant in domeniul managementului si imi desfasor activitatea la sediul clientilor aflate in diferite localitati din tara. Intrebarile mele ... (vezi toată discuția)
Tarif lunar pentru utilizare masina personala interes de serviciu Primavara2012 Primavara2012 Buna ziua, As dori sa va intreb daca aveti exemple de tarif lunar platit de o firma pentru un angajat care isi foloseste masina in interes personal. Va rog ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat masini - chelt deductibile felisana felisana Firma ( cei doi sefi) utilizeaza doua masini care sunt detinute de ei ca persoane fizice, fiind facut un contract de comodat intre ei si firma. Avand in vedere ... (vezi toată discuția)