avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Infiintare poprire .
Discuție deschisă în Executare silită

Infiintare poprire .

Buna ziua,
In baza unor hotarari judecatoresti am fost obligata impreuna cu alti parati, respectiv 2 institutii, la plata in solidar a cheltuielilor de judecata catre reclamanta .
La institutia la care sunt angajata a venit o adresa de infiintare a popririi de la un executor judecatoresc pentru toata suma ( suma pe care o datoreaza toti paratii, inclusiv cele 2 institutii) + cheltuielile executorului judecatoresc.
Este legal sa se infiinteze poprire numai pe venitul meu salarial pentru toata suma pe care o datoreaza toti cei care au pierdut procesul .Sau ar fi trebui ca suma datorata sa se imparta la cei trei parati .
Imi este teama ca unitatea la care lucrez imi va lua banii pana la concurenta sumei datorate de catre toti cei trei parati.
Un sfat va rog.
Mentionez ca pe adresa de infiintare a popririi este si o stampila a judecatoriei.O fi legal.
Cum sa platesc eu pentru ceilalti.
Cu multumiri pentru sfaturi.
Cel mai recent răspuns: PETROMARI , utilizator 16:49, 7 August 2010
Creditorul poate executa pe oricare dintre debitorii solidari pt. plata integrala a debitului. Dvs. aveti un drept de regres impotriva celorlalti debitori.
Din pacate pt. dvs. ceea ce a facut executorul este legal.
Dar oare cat se cuvine sa mi se ia din salariu .Eu mai am si un CAR care mi l opreste unitatea si o banca pe care o platesc din mana.
Cat o sa imi retina unitatea unde lucrez.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare spike888 spike888 buna ziua!eu si cu inca o colega am girat o alta colega de serviciu cu un credit car intre timp persoana pe care am girat nu a mai platit ratele la car si ... (vezi toată discuția)
Obligatie poprire LIVIU NISTEA LIVIU NISTEA Pe adeverinta unui salariat pentru obtinerea unui credit de la o banca, firma a taiat acel paragraf care prevedea angajamentul firmei de a retine bani din ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu ion predescu ion predescu un salariat are in prezent 3 popriri. Acestea au venit la societate de la 3 executori diferiti. Salariatul prezinta angajatorului o noua incheiere cu o alta ... (vezi toată discuția)