avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... cum pot plati rata...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

cum pot plati rata...

buna ziua,am si eu o intrebare, fratele meu a avut o rata la euroline, a primit si un card cadou cu posibilitatea de a extrage bani de pe el, a luat banii de pe el, rata a terminat-o de achitat dar banii de pe acel card cadou nu i-a pus inapoi, a fost vorba de suma de 400 de lei, el nu i-a achitat si in momentul de fata este vorba de 6700 de lei....el nu este in tara, eu ii depun pe luna cate 400 de lei dar nu reusesc sa mai termin de achitat. daca el nu este in tara(nu a mai venit de multi ani)eu pot sa fac o cerere de intrerpere pe o anumita perioada , sa pot sa strang din bani? pt ca daca depun mereu cate 400 de lei din suma nu se scade nimic...decat acopar dobanda...
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 August 2010
diana20_pit, utilizator
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 19:23, 7 August 2010
Buna ziua !
Sunati la numarul de telefon de contact existent pe card, pe verso,pentru a va lamuri.
Cu stima !
Cred ca ati gresit suma de pe card(4000 nu 400 cat cred ca reprezinta rata minima lunara).Fratele dv. nu este necesar sa vina in tara , poate trimite banii direct in contul emitentului pentru a stinge datoria.
La banca veti putea solicita intreruperea daca aveti motiv.Cum sa strangeti bani?De ce nu-i depuneti direct.Daca va referiti la eliminarea dobanzilor aferente intreruperii, cred ca aveti putine sanse, intrucat in acest scop au fost inventate/oferite aceste carduti-ISPITA, tocmai pentru a se incasa dobanzileX-(
Fiind situatie de criza, incercati totusi o negociere, desi veti intampina greutati daca nu aveti procura pt fratele dv.
NB: Atentie marita: :acute:
Se pare ca existenta unui comision ascuns de intarziere(chiar si cu o zi) in valoare de 45 lei, este motivul cresterii datoriei, desi ati zis ca achitati ratele la timp.Cercetati mai multe aici:
[ link extern ]
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 August 2010
nucu$, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Card euroline sabou sabou Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca a mai intalnit cineva urmatoarea situatie si daca da cum s-a rezolvat: am cumparat de la Altex prin card euroline ... (vezi toată discuția)
Card euroline discdisc discdisc undeva prin vara 2005 mama a facut un card euroline lund un telefon in rate . s-a achitat tot , apoi in anul 2013 s-a emis un alt card euroline cu limita de ... (vezi toată discuția)
In ce consta executarea silita timaru1982 timaru1982 Buna ziua, Am luat un imprumut de la Provident in 2014 de 1750 ron. Am achitat din el o parte din banii , problema este ca mi-a expirat termenul de ... (vezi toată discuția)