avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Card euroline
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Card euroline

undeva prin vara 2005 mama a facut un card euroline lund un telefon in rate . s-a achitat tot , apoi in anul 2013 s-a emis un alt card euroline cu limita de 5000 ron . mama fiind plecata in italia de ceva timp (2009) nu cred ca avea cum sa activeze cardul . cum naiba s-a activat cardul daca titularul lui nu a facut asta , nu se face pe baza de contract , sau cum . ce 5000 de ron au fost cheltuiti . ce tre sa fac .... imi tot vin acasa plicuri cu firme de recuperari si altele . am fost la ei si au refuzat sa discute cu mine pentru ca nu sunt titularul cardului . unde e contractul , cine a semnat , cine a activat cardul ????
Cel mai recent răspuns: wxyz , utilizator 12:37, 7 Februarie 2015
Plangere la protectia consumatorului, simplu si scurt.
Banii au fost cheltuiti de cine ? Daca nu de dvs, la politie faceti plangere.
Si eu am avut probleme cu ei. La mine, dupa ce am platit rate cred ca timp de vreo zece ani pe un credit incheiat pe o perioada de 5 ani (limita de credit era de aprox. 3.000 de lei) am ajuns sa mai am de achitat catre ei o datorie de aprox. 6.000 de lei. Dupa o reclamatie la ANPC, mai am de luat de la ei aprox. 1.800 de lei (mi-au facut o reducere de aproape 8.000 de lei). In primul rand, mama ta ar trebui sa le trimita o cerere insotita de o copie a actului de identitate prin fax, e-mail sau posta (cel mai bine ar fi prin fax pt. ca prin fax cererea ajunge in acceasi zi la ei si exista si dovada textului trimis catre ei) prin care sa le ceara o copie a contractului incheiat cu ei si modul de calcul al datoriei totale (cum au fost aplicate dobanzile, penalitatile si comisioanele). Eu astfel am procedat inainte de a depune reclamatie la ANPC (in plus, i-am mai si sunat de vreo doua ori ca sa le cer contractul) si pt. ca nu mi-au raspuns la solicitari (mi-au trimis doar contractul, fara anexele despre care se vorbea in contract si fara modul de calcul al dobanzilor, penalitatilor si al comisioanelor).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posibila dubla tentativa de inselaciune, cum procedez? wxyz wxyz In urma cu cativa ani am cumparat ceva in rate printr-un card de cumparaturi emis de un IFN. Dupa ce am platit foarte multi ani ratele lunare evidentiate pe ... (vezi toată discuția)
Lnselata de un ifn vasilica2412 vasilica2412 In septembrie 2006 am luat 2 produse de la Altex, credit dat de euroline in val de 4826 ron, 60 de rate cate 80,43 ron pe luna, m-i s-a emis si un card mi-am ... (vezi toată discuția)
Card euroline sabou sabou Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca a mai intalnit cineva urmatoarea situatie si daca da cum s-a rezolvat: am cumparat de la Altex prin card euroline ... (vezi toată discuția)