avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Inchidere PFA
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Inchidere PFA

Bine v-am gasit!:) As vrea sa inchid un PFA si nu stiu care sunt pasii care trebuie sa-i urmez!Am inteles ca trebuie sa depun la administratia financiara declaratia 221 .Dar in rest nu stiu nimic...Trebuie sa merg la registrul comertului?sa fac o cerere ceva?

Ma poate ajuta cineva in privinta asta?

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ILDIKO KALAMAR , Consultant fiscal 19:54, 21 Septembrie 2007
Depuneţi autorizaţia la Primăria care v-a eliberat. Vi se dă o adeverinţă, sau dacă nu vi se dă cereţi, pe care o depuneţi la Administraţia Financiară în a cărei rază aparţineţi. Se va efectua inspecţia fiscală în vederea verificării corectităţii declaraţiilor depuse. După depunerea declaraţiei speciale tip 221 mai depuneţi şi declaraţia de venit global în anul viitor. Dacă v-aţi înregistrat la Of.Reg.Com. cereţi radierea şi de acolo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce formulare/documente trebuie să depun la administrația financiară pentru închiderea unui pfa - mediere? trebuie să mai depun documente și la alte instituții? elenadeverde elenadeverde Buna dimineata, Va rog sa-mi spuneti ce formulare/ documente trebuie sa depun la Administratia Financiara pentru inchiderea unui PFA -mediere in conditiile ... (vezi toată discuția)
Radiere pfa traducator autorizat Mickaela Mickaela Buna ziua, Imi puteti spune va rog daca pentru radierea/inchiderea (nu stiu care este termenul „oficial”) unui PFA traducator autorizat, mai ... (vezi toată discuția)
Persoana fizica autorizata - reluare activitate gicuta68 gicuta68 buna ziua.Va rog sa-mi spuneti ce pasi trebuie sa urmez pt a redeschide o autorizatie persoana fizica si cam cit mar costa? Mentionez acum o am suspendata pe ... (vezi toată discuția)