Imi puteti spune va rog daca pentru radierea/inchiderea (nu stiu care este termenul „oficial”) unui PFA traducator autorizat, mai sunt necesare si alte documente in afara de depunerea Declaratiilor 200 si 070 la Administratia financiara ? Mentionez ca toate impozitele anticipate pe 2010 au fost platite.
Pentru Declaratia 070, in afara de punctele A, B, C si E, mai trebuie completate si alte puncte ? Iar la punctul E, incetarea activitatii ar trebui sa intervina cu ce data ? Inceputul acestui an sau data la care trimit cele 2 declaratii ?
Daca forma juridica este intr-adevar PFA, trebuie sa depuneti la registrul comertului o cerere tipizata de radiere, la care sa anexati certificatul de inregistrare in original si certificatul/certificatele constatatoare de autorizare in original. Costurile sunt de pana in 100 ron. Nu va cere nimeni declaratii sau certificat de atestare fiscala.
Radiere pfa la anaf
miruna82
Buna ziua,
Va rog sa imi spuneti care sunt pasii pentru radierea de la ANAF a unui PFA cu norma de venit si platitor de TVA.
Mentionez ca anul acesta nu s-a ... (vezi toată discuția)