avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Radiere PFA traducator autorizat
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Radiere PFA traducator autorizat

Buna ziua,

Imi puteti spune va rog daca pentru radierea/inchiderea (nu stiu care este termenul „oficial”) unui PFA traducator autorizat, mai sunt necesare si alte documente in afara de depunerea Declaratiilor 200 si 070 la Administratia financiara ? Mentionez ca toate impozitele anticipate pe 2010 au fost platite.
Pentru Declaratia 070, in afara de punctele A, B, C si E, mai trebuie completate si alte puncte ? Iar la punctul E, incetarea activitatii ar trebui sa intervina cu ce data ? Inceputul acestui an sau data la care trimit cele 2 declaratii ?

Va multumesc anticipat.

O zi buna,

Mihaela
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 20:35, 1 Februarie 2011
Daca forma juridica este intr-adevar PFA, trebuie sa depuneti la registrul comertului o cerere tipizata de radiere, la care sa anexati certificatul de inregistrare in original si certificatul/certificatele constatatoare de autorizare in original. Costurile sunt de pana in 100 ron. Nu va cere nimeni declaratii sau certificat de atestare fiscala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare pfa anelesenad anelesenad Buna ziua, As dori sa aflu o parere specializata cu privire la modul de anulare a PFA. Ce costuri implica si care este procedura? (vezi toată discuția)
Radiere pfa la anaf miruna82 miruna82 Buna ziua, Va rog sa imi spuneti care sunt pasii pentru radierea de la ANAF a unui PFA cu norma de venit si platitor de TVA. Mentionez ca anul acesta nu s-a ... (vezi toată discuția)
Inchidere intreprindere individuala stirbuviorel stirbuviorel Doresc sa inchid o intreprindere individuala. Care sunt pasii? (vezi toată discuția)