avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Anulare PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Anulare PFA

Buna ziua,

As dori sa aflu o parere specializata cu privire la modul de anulare a PFA. Ce costuri implica si care este procedura?
Cel mai recent răspuns: paumaria , utilizator 20:29, 24 Februarie 2013
Completati la registru comertului o cerere tipizata la care anexati certificatul de inregistrare si certificatul constatator de autorizare. Costurile sunt in jur de 70 ron.
Multumesc pentru promptitudine. As dori sa stiu daca dupa acest procedeu ar trebui sa merg si la administratie sa anulez contractele la CAS, CASS si impozit pe venit? Sau se anuleaza automat? Stiu ca trebuie sa achit trimestrul intreg chiar daca intrerup activitatea acum in februarie urmand ca la finele anului sa se faca reglarea cu declaratia 200 iar eu sa primesc diferenta achitata. Multumesc
Da, neaparat trebuie dus cetificatul de radiere de la Registrul comertului la administratia financiara (copie) impreuna cu declaratia 200, apoi la CAS si la CASS .Posibil sa va ceara copia inregistrata de la f 200 sau anticipata pe 2013 pe care o veti primi de la finante ( cu 0,daca n-ati mai lucrat anul acesta).Daca aveti casa de marcat trebuie sa scoateti memoria fiscala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Închidere pfa Elenadaria Elenadaria Bună seara, vreau să adresez și eu câteva întrebări persoanelor care mă pot ajuta cu câteva detalii despre închiderea unui PFA. 1) am un PFA magazin ... (vezi toată discuția)
Incetare activitate societate comercila mariam69 mariam69 Buna seara, Am o societate comerciala (magazin alimentar) si vreau ca la sfarsitul lunii martie sa-mi inchid activitatea, in luna aprilie voi depune dec 100 ... (vezi toată discuția)
Radiere pfa traducator autorizat Mickaela Mickaela Buna ziua, Imi puteti spune va rog daca pentru radierea/inchiderea (nu stiu care este termenul „oficial”) unui PFA traducator autorizat, mai ... (vezi toată discuția)