avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Incetare activitate societate comercila
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Incetare activitate societate comercila

Buna seara,
Am o societate comerciala (magazin alimentar) si vreau ca la sfarsitul lunii martie sa-mi inchid activitatea, in luna aprilie voi depune dec 100 cu impozit microintreprinderi pe primul trimestru. Vreau sa intreb,in aceste conditii in urmatoarele trimestre din acest an depun declaratia 100 in 0 (zero)? Daca depun declaratia in zero mai trebuie sa anut si la administratia financiara ceva in acest an? Nu vreau inca sa-mi suspend activitatea.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: mariam69 , utilizator 19:07, 11 Martie 2016
Daca la respectiva adresa nu veti mai desfasura activitate, trebuie sa mergeti la registrul comrtului cu o hotarare a asociatului din srl de radiere punct de lucru, certificat de inmatriculare firma, certificatul constatator primit de la registrul comertului cand ati inceput activitatea si copie dupa buletin.
Dupa cateva zile primiti o hartie de la registrul comertului, faceti copie dupa ea si dupa hotararea asociatului srl si mergeti cu casa de marcat la o firma specializata care se va ocupa cu actele si cu defiscalizarea casei de marcat la finante si cu memoria fiscala pe care o veti primi de la ei.
Da, pentru trimestrele urmatoare d100 pentru impozitul pe venit microintreprindere o depuneti cu zero. Altceva nimic cu aceasta ocazie. A, daca cumva ati avut salariati care lucrau pe firma si acum, ca nu mai aveti activitate le incetati contractele de munca, depunti revisalul la itm si formularul 010 la finante.
Multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 100 anny24 anny24 Am un SRL neplatitor de TVA din 15.11.2006. In noiembrie 2006 l-am bagat pe microintreprindere cu 1 salariat (contributii + impozit pe venitul ... (vezi toată discuția)
Acte contabile firma platitoare de tva cu zero activitate mircea.nedelcu mircea.nedelcu Buna ziua, Am un SRL platitor de TVA. Nu am nici o activitate pe aceasta firma dar vreau sa o tin activa cateva luni, cand voi avea timp sa incep ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma - microintreprindere monicaVna monicaVna Buna ziua Am mare nevoie de cateva sfaturi. Urmeaza sa infiintez o firma pentru magazin online , ce va fi microintreprindere ( indeplineste conditiile ... (vezi toată discuția)