avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... alcool la volan
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

alcool la volan

buna ziua.in urma cu 2 saptamani am facut prostia sa beau la volan.am fost depistat cu 0,69 in aparatu etilotest iar la analize mia iesit 1,40 la prima proba si 1,35 la a2a.politia mia dat o dovada pe care scrie cam asa ...a condus auto marca vw cu nr inmatriculare sb ....... si fiind testat cu aparatul etilotest acesta a aratat o alcolemie de 0,69 mg l alcool pur in aerul expirat. intrebarea mea este Nu trebuia sa scrie in dovada si la ce articol intra isprava mea sau litera etc. si pot avea norocul sa se anuleze.mentionez ca nu am primit proces verbal de nici un fel ,doar dovada fara drept de circulatie si unde trebuia sa scrie seria si nr procesului vrbal imi pune dosar penal.va multumesc.o zi buna
Cel mai recent răspuns: MsiVx600 , utilizator 20:14, 8 August 2010
Apoi dvs credeti ca asta e contraventie ca sa va dea proces verbal ? :D
Este ca buna ziua infractiune , si in mod corect a scris politistul pe dovada , la motiv , dosar penal . Deci nu aveti nicio sansa de anulare .
In raport cu valoarea alcoolemiei , cel mai probabil veti fi trimis in judecata , veti fi condamnat si permisul de conducere , va fi anulat .
Deci ma indoiesc ca veti mai vedea actualul permis in mana dvs .
Conducerea autovehiculelor pe drumuri publice cu o imbibatie alcoolice in sange peste 0,80 g/l constituie infractiune si se pedepseste cu inchisoare de la 1 la 5 ani . :D
multumesc frumos de raspuns doamna sau domnisoara diana ramona.daca sunt de profesie sofer profesionist tirist mai exact se ia in considerare lucru asta ca raman si fara paine.cand am fost oprit eram cu autoturismul.o zi buna
nu. mai degraba se vor gandi ca trebuia sa aveti un dram de responsabilitate in plus.
de acum stai fara grija, vei astepta 1 an sau poate 2 pana vei fi judecat sau poate nu, si inca un an o sa mai astepti pana sa poti face iar scoala de soferi pentru toate categoriile intrucat ele vor fi anulate, sunt altii care asteapta decizii la probleme similare cu a ta, din 2008 - 2009 - si suntem la jumatea lui 2010 -
Ultima modificare: Duminică, 8 August 2010
MsiVx600, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am condus sub influenta alcoolului D3m3nTuL D3m3nTuL Am baut intr-o seara cu prietenii si m-am urcat la volanul masinii...dupa o curba ma oprit politia si mi-a iesit la fiola 0,53 alcool m-au dus la probe de ... (vezi toată discuția)
Am condus si eu ca multi altii dupa ce am consumat cateva beri ronaldo24 ronaldo24 Salut am o problema extrem de grea as dori niste raspunsuri..va rog mult de tot sunt terminat.In 2010 am fost condamnat pt conducere fara permis,nr expirate si ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan cretzu1983 cretzu1983 am fost prins conducand cu alcool la volan,la etilotes am avut 0,69,la prima proba 1,40 iar la a doua 1,30 .am inteles ca dosar penal ,judecata etc,dar ce nu ... (vezi toată discuția)