avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... auto in custodie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

auto in custodie

Buna ziua.Rog sa-mi zica cineva daca o masina retinuta pentru cercetari la Inspectoratul General al Politiei de Frontiera,poate sa mi se dea in custodie ,eu fiind cumparator de buna credinta,cumparind-o inainte de retinere printr-un contract de vanzare-cumparare de mana.Trebuie sa precizez ca masina e cu numere de italia.Pentru a mi se da in folosinta e nevoie sa depun o cerere la procuror?Si daca e posibil mi se pune vreo interdictie de a iesi din tara?Si care sunt articolele care prevad aceasta?

Alte discuții în legătură

Automobil in custodie ContSters102147 ContSters102147 Buna ziua.Rog sa-mi zica cineva daca o masina retinuta pentru cercetari la Inspectoratul General al Politiei de Frontiera,poate sa mi se dea in custodie ,eu ... (vezi toată discuția)
Ce legi se aplica la retinerea unei masini date in urmarire? ContSters102147 ContSters102147 Buna ziua. Am procurat o masina cu numere de italia printr-un contract de vanzare-cumparare de mana fara sa mai verific masina la RAR.Dorind sa merg cu masina ... (vezi toată discuția)
Motocicleta cumparata si depistata apoi ca fiind furata - ce este de facut ??? andreyutzu_25 andreyutzu_25 Buna seara , problema mea este urmatoarea : am cumparat anul trecut pe data de 17 iunie 2011, intr`o Duminica o motocicleta marca Kawasaki de la cineva din ... (vezi toată discuția)